Ha nehézséget észlelsz a weboldalra való belépéskor, kérjük, hívj fel minket a +36 1 701 04 78 vagy használd a FlixBus Google Assistant alkalmazás.

§§ geoTextTitle §§

§§ geoLinkText §§

Kuponok

FlixBus kuponok és ajándékutalványok

Vásároljon ajándékutalványt és nyerjen kuponokat

Ajándékutalványaink

A tökéletes ajándék minden alkalomra – FlixBus ajándékutalvány! Ha nem tudja, mit ajándékozzon egy Ön számára fontos személynek, mi is lehetne jobb ajándék, mint egy kiruccanás Európa több mint 900 városának egyikébe?

Buszjáratokra szóló ajándékutalványaink 3090 Ft, 7790 Ft vagy 15 900 Ft értékben vásárolhatók. Válassza ki a kívánt összeget, vásárolja meg online a rajongói áruházunkon (fanshop) keresztül, és mi elküldjük a kupont közvetlenül az e-mail postafiókjába.

Az ajándékutalványt könnyen be lehet váltani a FlixBus.com oldalán történő foglaláskor – csak a kódot kell beírni a foglaláskor.

Valami szokatlanra vágyik? A MeinFernbusszal történt összeolvadásunk óta rengeteg ajándékötletünk van, amelyet a rajongói áruházunkban (fanshop) vásárolhat meg a barátainak vagy a családjának.

Igényeljen ajándékutalványt

Ingyenes buszos kuponok...

Szeretne ingyenes kuponokat kapni? És szeretne európai buszos utakhoz a legjobb áron hozzájutni? Vagy akár ingyenesen is, ha részt vesz az egyik sorsolásunkon? Semmi akadálya!

Gyakran rendezünk versenyt, sorsolást és spontán árengedményt, amit kár volna kihagyni! Akár egy ’tervezz-egy-buszt’ versenyről van szó vagy egy szelfi kihívásról egyik európai útvonalunkon, mindig esélyes lehet egy ingyenes buszos útra és a FlixBusra szóló kuponra.

Egyszerűen csak iratkozzon fel a hírlevelünkre. Nem csak exkluzív ajánlatokat, engedményeket és kuponokat fog kapni, hanem Ön fog elsőként értesülni a FlixBus újdonságairól.

Lájkolja a Facebook oldalunkat, és nem fog lemaradni exkluzív ajánlatainkról és kiárusításainkról – legyen Ön az első, aki értesül a promócióinkról, a versenyekről és az árengedményekről!