Ha nehézséget észlelsz a weboldalra való belépéskor, kérjük, hívj fel minket a +36 1 655 5947 vagy használd a FlixBus Google Assistant alkalmazás.

§§ geoTextTitle §§

§§ geoLinkText §§

Kuponok

FlixBus kuponok és ajándékutalványok

Vásároljon ajándékutalványt és nyerjen kuponokat

Ajándékutalványaink

A tökéletes ajándék minden alkalomra – FlixBus ajándékutalvány! Ha nem tudja, mit ajándékozzon egy Ön számára fontos személynek, mi is lehetne jobb ajándék, mint egy kiruccanás Európa több mint 2500 városának egyikébe?

Buszjáratokra szóló ajándékutalványaink 10 €, 25 € vagy 40 € értékben vásárolhatók. Válassza ki a kívánt összeget, vásárolja meg online a rajongói áruházunkon (fanshop) keresztül, és mi elküldjük a kupont közvetlenül az e-mail postafiókjába.

Az ajándékutalványt könnyen be lehet váltani a FlixBus.com oldalán történő foglaláskor – csak a kódot kell beírni a foglaláskor.

Igényeljen ajándékutalványt

Ingyenes buszos kuponok...

Szeretne ingyenes kuponokat kapni? És szeretne európai buszos utakhoz a legjobb áron hozzájutni? Vagy akár ingyenesen is, ha részt vesz az egyik sorsolásunkon? Semmi akadálya!

Gyakran rendezünk versenyt, sorsolást és spontán árengedményt, amit kár volna kihagyni! Akár egy ’tervezz-egy-buszt’ versenyről van szó vagy egy szelfi kihívásról egyik európai útvonalunkon, mindig esélyes lehet egy ingyenes buszos útra és a FlixBusra szóló kuponra.

Egyszerűen csak iratkozzon fel a hírlevelünkre. Nem csak exkluzív ajánlatokat, engedményeket és kuponokat fog kapni, hanem Ön fog elsőként értesülni a FlixBus újdonságairól.

Lájkolja a Facebook oldalunkat, és nem fog lemaradni exkluzív ajánlatainkról és kiárusításainkról – legyen Ön az első, aki értesül a promócióinkról, a versenyekről és az árengedményekről!