Állásajánlatok

Tekintse meg álláshirdetéseinket

Csapatunk – Kikből áll a zöld buszszolgáltató?

Nemzetközi csapatunkat több mint 1000 munkatárs alkotja, akik hisznek az elképzelésünkben és szeretnék a zöld buszokat Európa-szerte elérhető utazási alternatívává tenni. Helyszíntől függetlenül egy célunk van: „Európa váljon zölddé!” Szeretne szakmailag továbbfejlődni és közös sikertörténetünk részesévé válni?

Erősítést keresünk Münchenbe, Berlinbe, Párizsba és Milánóba, valamint regionális segítségre lenne szükségünk különböző németországi és európai buszmegállókban.

 

Aktuális álláslehetőségek az alábbi területeken: Ajánlat tervezés, Adminisztráció és HR, Buszvezető, Üzletfejlesztés és nemzetközi üzletvitel, Kreatív és tervezői munkakör, Pénzügyi és jogi munkatárs, IT és fejlesztés, Marketing és értékesítés, Regionális üzemeltetés, PR & kommunikáció, Árképzés és hozam, Termékmenedzsment és keresőoptimalizálás, Üzletek és központi buszpályaudvarok, Olaszországi Csoport és Franciaország Csoport.

 

Az európai szolgáltatások üzemeltetésével foglalkozó, Berlin szívében működő új részlegünkbe (European Service Operations, ESO) ugyancsak munkatársakat keresünk az alábbi munkakörökbe: Ügyfélszolgálat, minőségbiztosítás és képzés, közlekedésirányítás.

Csatlakozna a csapathoz? Tekintse meg állásajánlatainkat itt

FlixBus – A világ minden táján jelen vagyunk:

10 jó ok, hogy miért dolgozzon a FlixBusnál

1. Egy mindenkiért, mindenki egyért

Mi a mottónk? Minden egyén egyformán fontos. Prioritásaink közé tartozik a csapatmunka, a segítőkészség és az egymástól tanulás biztosítása.

2. Az öltözködési előírások túlértékeltek

Viselhet farmert, pólót és sportcipőt – vagy bármit, amiben kényelmesen érzi magát.

3. A MeinFlix és az italok

Nyáron rafting, télen síelés, munka után szinte kötelező sörözés és csocsózás… Rendszeresen szervezünk csapatépítő eseményeket – és mindig akad mit ünnepelni!

4. Bizalom alapú munkaidő

Megbízunk a munkatársainkban, a munkában való megjelenés tekintetében is. Ezért nem figyeljük sas szemmel az órát – saját maga oszthatja be napi teendőit.

5. Berlin, München, Milánó, Párizs...

Velünk Európa legizgalmasabb városaink központjában dolgozhat!

6. Kína, Kuba, Indonézia...

Ha nálunk dolgozik, a világ legkülönbözőbb pontjairól lesznek kollégái! Igazán jól kamatoztathatja nyelvtudását és interkulturális tapasztalatait.

7. Számos cég beszél lapos szerkezeti struktúráról...

...de mi komolyan is gondoljuk! Bármely beosztásban dolgozzon is, kezdettől fogva meglesznek a saját feladatai, és saját projektjeiért kell felelősséget vállalnia.

8. Szeretne szakmailag és személyesen is fejlődni?

Akkor a legjobb helyen van! Csatlakozzon hozzánk közvetlenül a szakmai gyakorlatát követően, vagy vegyen részt képzésen állandó alkalmazottként, számíthat a támogatásunkra saját személyes karrierje során!

9. Többet ajánlunk a zöld mobilitásnál

Mi nem csupán eljuttatjuk az embereket A-ból B-be. Mi az innovatív, környezeti szempontból fenntartható gondolkodást és bátor fellépést képviseljük. Ez azt jelenti, hogy mindig egy lépéssel előrébb tartunk.

10. Egy a célunk: Európa

A MeinFernbus FlixBusnak több mint 750 munkatársa van, akik osztják a cég hitvallását, és Európa-szerte elismert márkává szeretnék tenni annak zöld autóbuszait. Közös a célunk, és el is fogjuk érni – függetlenül attól, hol vagyunk!

Kapcsolattartó

Dr. Matthias Hofmuth
A nemzetközi HR csoport vezetője

A FlixBus mint munkáltató

A FlixBus rendkívül népszerű munkatársai körében!
Ismerje meg díjainkat, és olvassa el munkatársaink beszámolóit a kununu.com és a meinchef.de weboldalakon!