Busz Budapest - Bari (repülőtér)

46 449 Ft

Egészség és biztonság

Vigyázz magadra és másokra, hogy az utazás során mindenki biztonságban legyen.
További információk

Kényelem a fedélzeten

Autóbuszaink kényelmes ülésekkel, nagy lábtérrel, mellékhelyiségekkel, wifivel és konnektorokkal vannak felszerelve.
Fedélzeti szolgáltatásaink

Kiterjedt európai buszhálózat

Válassz több mint 3000 úti cél közül 35 országban és fedezd fel Európát a FlixBus-szal.
Irány a hálózat

Foglalj akár útközben

Alkalmazásunkkal könnyen és gyorsan tudsz foglalni, foglalásodat módosíthatod is.
További információk

Ezen az oldalon


Buszmegállók itt: Budapest

Figyelem: a jegyed tartalmazza a legfrissebb címadatokat.

Összes célállomás megtekintése

Gyakran Ismételt Kérdések

Mielőtt lefoglalod a(z) Budapest és Bari (repülőtér) között közlekedő repülőtéri transzfered, a következőket vedd figyelembe:
  1. Indulás – Ügyelj arra, hogy időben érkezz meg ebbe a buszmegállóba:Budapest Ellenőrizd az oda vezető közlekedési lehetőségeket.
  2. A busztranszfer időtartama – Vedd figyelembe, hogy mennyi ideig tart, amíg elér a busztranszfer a repülőtérre (kb. 42 óra 50 perc).
  3. Utazási idő az utasfelvételi területig – Számold bele a buszmegállótól az utasfelvétel területéig tartó út idejét. Feltétlenül ellenőrizd, hogy hol található ezen a helyen a buszmegálló:Bari (repülőtér).
  4. Érkezési idő a járat indulása előtt – Tervezd az utazásodat úgy, hogy a repülőtérre a menetrendszerinti indulási idő előtt 2-3 órával érkezz meg. Ez elegendő időt biztosít az utasfelvételre, a biztonsági eljárásokra és az esetleges előre nem látható késésekre.
Ezen tényezők figyelembevétele segít hatékonyan megtervezni a Bari (repülőtér)-ba/-be történő transzfert, és biztosítja a stresszmentes utazást.
A(z) Budapest és Bari (repülőtér) közötti repülőtéri transzfer 2430 km. Az út általában 42 óra 50 perc-ig tart. Ne felejtsd el az utazás megtervezésekor figyelembe venni a reptéri eljárásokat.
A(z) Budapest és Bari (repülőtér) közötti repülőtéri buszjáratunk ára 85 899,00 Ft-tól-tól kezdődik. A legjobb ajánlatokért fontold meg, hogy csúcsidőn kívül vagy hétköznapokon utazz. Jegyed kényelmesen megvásárolhatod ezen a weboldalon vagy az alkalmazás segítségével.
Ha nyomon szeretnéd követni a(z) Budapest és Bari (repülőtér) között közlekedő repülőtéri buszod, használd a valós idejű buszkövető szolgáltatásunkat. Válaszd ki a buszmegállót, hogy ellenőrizhesd az érkezés idejét ide: Bari (repülőtér), és az esetleges késéseket.
Számos biztonságos fizetési módot kínálunk a(z) Budapest és Bari (repülőtér) közötti repülőtéri transzferjegye kifizetéséhez. A lehetőségek között szerepel többek között a kártyás fizetés, a PayPal és a Google Pay. Az összes rendelkezésre álló lehetőséget megtekintheted, ha belépsz a fizetési részbe. Ha bármilyen nehézségbe ütközöl, a súgó oldalunk mindig rendelkezésre áll. A buszra felszállva választhatod a készpénzes fizetést is, illetve fizethetsz készpénzzel az értékesítési pontokon is.
A(z) Budapest és Bari (repülőtér) között közlekedő repülőtéri járatokra egy kézipoggyászt (30x42x18 cm, legfeljebb 7 kg) és egy feladott poggyászt (50x80x30 cm, legfeljebb 20 kg) vihetnek fel az utasok további díjak fizetése nélkül. Ha további vagy speciális poggyászt szeretnél vinni magaddal, tekintsd meg a lehetőségeket ezen az oldalon. Kérjük, ne feledd el megnézni a légitársaság poggyászokra vonatkozó szabályzatát is.
A gyermek reptéri transzferjegy ára Budapest és Bari (repülőtér) között a gyermek életkorától és a foglalás időpontjától függ. A 15 év alatti gyermekek általában kedvezményt kapnak a felnőtt viteldíjból. A foglalás során az összes elérhető tarifa és kedvezmény közül a legalacsonyabb árat számoljuk ki. Ha a kedvezményes ár kevesebb, mint a gyermekjegy ára, a gyermek utasok is ezt az árat fizetik. Kérjük, ellenőrizd a gyermekekre vonatkozó utazási és ülőhely szabályzatunkat. A babakocsik a csomagtérben felár nélkül tárolhatók.
Igen, a(z) Budapest és Bari (repülőtér) közötti repülőtéri transzferünk alkalmas mozgáskorlátozott utasok szállítására. Arra törekszünk, hogy szolgáltatásainkat a lehető legkényelmesebbé és akadálymentessé tegyük. Reptéri buszaink fedélzetén szívesen látjuk a segítő állatokat. Ezenkívül a kerekesszékek, összecsukható kerekesszékek és egyéb mozgást segítő eszközök szállítása ingyenes.
Igen, a FlixBus Budapest és Bari (repülőtér) között közlekedő buszával utazni környezetbarátabb választás, mint személygépkocsival vagy taxival utazni. Ha a jegyfoglaláskor kiválasztod a CO₂-kompenzáció opciót, tovább kompenzálhatod a szén-dioxid-kibocsátást.
Az Budapest és Bari (repülőtér) között közlekedő reptéri buszaink fedélzetén az utasok extra lábteret, egyéni konnektorokat, mellékhelyiségeket és a legtöbb buszon ingyenes wifit is igénybe vehetnek.
A legkorábbi reptéri busz Budapest-ból/-ből Bari (repülőtér)-ra/-re 06:45-kor indul. A buszjegy lefoglalásakor tartsd szem előtt, hogy a(z) Budapest és Bari (repülőtér) közötti repülőtéri transzfer általában 42 óra 50 perc percet vesz igénybe. Ne felejtsd el beleszámítani az esetleges forgalmi okok miatti késéseket és a repülőtéri utasfelvételi eljárásra fordított időt. Lehetőleg 2-3 órával a járat menetrend szerinti indulása előtt érkezz meg a repülőtérre.
A legfrissebb repülőtéri transzferjárat Budapest-ból/-ből Bari (repülőtér)-ra/-re 19:30-kor indul. A(z) Budapest és Bari (repülőtér) közötti buszút körülbelül 42 óra 50 perc percet vesz igénybe. Ne feledkezz meg a forgalmi késések lehetőségéről és a repülőtéri becsekkolási folyamathoz időről. A repülőtérre való érkezés a járat indulása előtt 2-3 órával ajánlott.
Ha azt online vagy az alkalmazáson keresztül vásároltad meg, nem szükséges kinyomtatni a reptéri transzferjegyet. Egyszerűen csak mutasd be az e-mailben vagy az alkalmazásban kapott QR-kódot a sofőrnek, mielőtt felszállsz a(z) Budapest és Bari (repülőtér) közötti buszra.
A buszmegállókat Budapest-ban/-ben és Bari (repülőtér)-ban/-ben az ezen az oldalon elérhető térkép segítségével találhatod meg. A zökkenőmentes transzfer érdekében mindenképpen ellenőrizd a(z) Bari (repülőtér)-i buszmegálló helyét, hogy időben eljuss a becsekkoló pulthoz.

FlixBus repülőtéri transzferek Budapest és Bari (repülőtér) között

A jegyed a(z) Budapest és Bari (repülőtér) közötti járatra verhetetlen árakon és kényelemmel

Szeretnél gond nélkül eljutni Bari (repülőtér)-ba/-be? Kezdd utazásod a FlixBus repülőtéri buszjáratával, amely már mindössze 85 899,00 Ft-tól-tól is kapható. A foglalás gyerekjáték – akár alkalmazásunkon, akár ezen a weboldalon keresztül végzed. Számos biztonságos fizetési lehetőséggel állunk rendelkezésedre, a hitelkártyáktól kezdve a Google Pay-en át egészen az Apple Pay-ig.

Tervezd meg Budapest és Bari (repülőtér) közötti repülőtéri transzfered

Ha egy repülőjárathoz utazol, a pontosság kulcsfontosságú. A(z) Budapest ésBari (repülőtér) közötti repülőtéri transzfer 2430 km utazást jelent, és általában körülbelül 42 óra 50 perc időt vesz igénybe. A forgalom kiszámíthatatlanságáról és az időigényes repülőtéri eljárásokról se feledkezz meg. Javasoljuk, hogy a stresszmentes élmény érdekében 2-3 órával a járat indulása előtt érkezz meg ide: Bari (repülőtér). Az utazás első lépése, hogy eljuss Budapest és Bari (repülőtér) buszmegállójába. Használd az ezen az oldalon található praktikus térképünket, hogy megtaláld a megállókat az indulási helyen és itt: Bari (repülőtér). Tervezd meg a transzfered a legkorábbi 06:45-i járatunkhoz, vagy nézd meg a foglalás során az indulás időpontjában rendelkezésre álló alternatív járatokat.

Kövesd nyomon a(z) Budapest és Bari (repülőtér) közötti transzfert valós időben

Légy mindig egy lépéssel előrébb a valós idejű buszkövető szolgáltatásunkkal. Válaszd ki a buszmegállódat, és többet nem fogsz lemaradni arról, hogy a buszod mikor érkezik ide Bari (repülőtér).

A fedélzeti szolgáltatások a rendelkezésre állástól függően