Fedélzeti szolgáltatások

flixbus

Fedélzeti szolgáltatásaink a FlixBuson

Ha a FlixBusszal utazik, garantáltan a legjobb szolgáltatást kapja. Minden busz fedélzetén ingyenes Wi-Fi, extranagy lábtér, valamint számos csatlakozóaljzat várja, és a poggyászának is jut hely bőven.

Wi-Fi

Egy percig sem fog unatkozni az ingyenes fedélzeti Wi-Fi-nek köszönhetően – utazás közben böngészhet, cseveghet barátaival vagy megnézheti az e-mailjeit – és mindezt 4G sebességen!

Lábtér

A FlixBuson garantáltan nagy lábtere lesz. Modern buszaink kényelemes ülésekkel vannak felszerelve, amelyek nagy teret hagynak Önnek. Minden ülés támlája állítható, és még hosszabb utakon is kényelmes.

Csatlakozóaljzatok

Szeretne böngészni az interneten, csevegni vagy dolgozni a laptopján, de lemerült az akkumulátora? Semmi probléma! Keresse a csatlakozóaljzat szimbólumát vagy kérdezze meg a segítőkész sofőrt, hol található egy konnektor a Flixbuson.

Toalett

Még van néhány perc hátra a következő megállóig? Nincs ok az aggodalomra! Minden Flixbuson van fedélzeti toalett.

Poggyász

FlixBusainkon van elég hely a poggyásza számára. Kézipoggyászát tartsa az ülések feletti tárolókban, és barátságos sofőrjeink segítenek majd a bepakolásukban. Minden további részletet megtalál a poggyászokra vonatkozó szabályzatunkban.

GYIK

Súgó oldalunk sok kérdésedet megválaszolja.