Ha nehézséget észlelsz a weboldalra való belépéskor, kérjük, hívj fel minket a +36 1 655 5947 vagy használd a FlixBus Google Assistant alkalmazás.

§§ geoTextTitle §§

§§ geoLinkText §§

Fedélzeti szolgáltatások

Fedélzeti szolgáltatásaink a FlixBuson

Ha a FlixBusszal utazik, garantáltan a legjobb szolgáltatást kapja. Minden busz fedélzetén ingyenes Wi-Fi, extranagy lábtér, olcsó snackek és italok, valamint számos csatlakozóaljzat várja, és a poggyászának is jut hely bőven.

Ingyenes fedélzeti Wi-Fi minden buszunkon

Wi-Fi

Egy percig sem fog unatkozni az ingyenes fedélzeti Wi-Fi-nek köszönhetően – utazás közben böngészhet, cseveghet barátaival vagy megnézheti az e-mailjeit – és mindezt 4G sebességen!

Buszaink kényelmes ülésekkel rendelkeznek, melyek extra nagy helyet hagynak a lábnak.

Lábtér

A FlixBuson garantáltan nagy lábtere lesz. Modern buszaink kényelemes ülésekkel vannak felszerelve, amelyek nagy teret hagynak Önnek. Minden ülés támlája állítható, és még hosszabb utakon is kényelmes.

Tekintse meg a snackkínálatunkat

Snackek és italok

A FlixBuson gondoskodnak rólad: egyes buszokon olcsó snackek és italok kaphatók a fedélzeten. A termékekről érdeklődjön buszvezetőjétől.

Fedélzeti csatlakozóaljzatok

Csatlakozóaljzatok

Szeretne böngészni az interneten, csevegni vagy dolgozni a laptopján, de lemerült az akkumulátora? Semmi probléma! Keresse a csatlakozóaljzat szimbólumát vagy kérdezze meg a segítőkész sofőrt, hol található egy konnektor a Flixbuson.

Minden buszon toalett

Toalett

Még van néhány perc hátra a következő megállóig? Nincs ok az aggodalomra! Minden Flixbuson van fedélzeti toalett.

További információk a FlixBus poggyászokra vonatkozó szabályzatáról

Poggyász

FlixBusainkon van elég hely a poggyásza számára. Kézipoggyászát tartsa az ülések feletti tárolókban, és barátságos sofőrjeink segítenek majd a bepakolásukban. Minden további részletet megtalál a poggyászokra vonatkozó szabályzatunkban.

Ha bármi kérdése merül fel, hívjon minket bátran

GYIK

Súgó oldalunk sok kérdésedet megválaszolja.