Fedélzeti szolgáltatások

Fedélzeti szolgáltatásaink a FlixBuson

Ha a FlixBusszal utazik, garantáltan a legjobb szolgáltatást kapja. Minden busz fedélzetén ingyenes Wi-Fi, extranagy lábtér, olcsó snackek és italok, valamint számos csatlakozóaljzat várja, és a poggyászának is jut hely bőven.

Mindig van ingyenes fedélzeti Wi-Fi a buszainkon.

Wi-Fi

Egy percig sem fog unatkozni az ingyenes fedélzeti Wi-Fi-nek köszönhetően* – utazás közben böngészhet, cseveghet barátaival vagy megnézheti az e-mailjeit – és mindezt 4G sebességen!

Buszaink kényelmes ülésekkel rendelkeznek, melyek extra nagy helyet hagynak a lábnak.

Lábtér

A FlixBuson garantáltan nagy lábtere lesz. Modern buszaink kényelemes ülésekkel vannak felszerelve, amelyek nagy teret hagynak Önnek. Minden ülés támlája állítható, és még hosszabb utakon is kényelmes.

Vásároljon olcsó snacket és italokat közvetlenül a segítőkész buszsofőrtől

Snackek és italok

Mindig gondoskodunk Önről utazása során: a fedélzeten olcsó snackek és italok vásárolhatóak. A termékekről érdeklődjön buszvezetőjétől. 

Fedélzeti csatlakozóaljzatok

Csatlakozóaljzatok

Szeretne böngészni az interneten, csevegni vagy dolgozni a laptopján, de lemerült az akkumulátora? Semmi probléma! Keresse a csatlakozóaljzat szimbólumát vagy kérdezze meg a segítőkész sofőrt, hol található egy konnektor a Flixbuson**.

Minden buszon toalett

Toalett

Még van néhány perc hátra a következő megállóig? Nincs ok az aggodalomra! Minden Flixbuson van fedélzeti toalett.

Csomagoljon be 3 táskát és hozza el őket az útra

Poggyász

FlixBusainkon van elég hely a poggyásza számára. Kézipoggyászát tartsa az ülések feletti tárolókban, és barátságos sofőrjeink segítenek majd a bepakolásukban. Minden további részletet megtalál a poggyászokra vonatkozó szabályzatunkban.

Ha bármi kérdése merül fel, hívjon minket bátran

GYIK

GYIK oldalunk sok kérdését megválaszolja. Ha további kérdése van, hívja telefon-információnkat a +36 1 701 04 78*** számon vagy töltse ki az üzenő űrlapunkat.

*A Wi-Fi szolgáltatás csak saját FlixBus buszjáratainkon érhető el. Ez alól kivételt képeznek a csatlakozások Prágába, Pilsenbe, St. Gallenbe, Zürichbe és Hahnba; az LTE fejlesztése folyamatban van. Ez a szolgáltatás hamarosan mindenhol elérhető lesz. Az adatforgalom sebessége a szolgáltatónk mobilhálózati lefedettségétől függ.

** Számos buszunkon több csatlakozóaljzat áll rendelkezésre. Az összes többi buszra a következő hónapokban szereljük fel a csatlakozóaljzatokat.

*** (Helyi hívások. A mobiltelefonról történő hívás esetében ettől eltérhet.)