Ha nehézséget észlelsz a weboldalra való belépéskor, kérjük, hívj fel minket a +36 1 701 04 78 vagy használd a FlixBus Google Assistant alkalmazás.

§§ geoTextTitle §§

§§ geoLinkText §§

Ülőhely foglalása

Ülőhelyfoglalás

Maximális kényelmet szeretnél élvezni utazásod során? Akkor most a foglalás során foglald le kedvenc ülőhelyedet is. Hálózatunk szinte minden buszjáratán lehetőséged van kívánt ülőhelyedet az utazás megkezdése előtt kiválasztani és lefoglalni.

Egy barátoddal, barátnőddel vagy családoddal utazol? Akkor gondoskodj róla most, hogy mindig egymás mellett ülhessetek.

Dőlj hátra és élvezd a kilátást utazás közben panorámás ülőhelyünkön. Asztalos ülőhelyeinken mostantól nagyobb kényelemben utazhatsz.

Foglalt ülőhelyeddel utazásodat teljesen nyugodtan és stresszmentesen kezdheted meg.

Ülőhely kategóriák

FlixBus utadhoz három különböző ülőhely-kategória közül választhatsz:

Panoráma
Panoráma:
Jobb kilátás az utazás során
Asztal
Asztal:
Nagyobb kényelem asztalos ülőhelyeden kétszintes buszainkon
Klasszikus
Klasszikus:
Egy általad választott ülőhely
Ülőhelyfoglalás

Hogyan tudsz ülőhelyet foglalni?

Ha buszjáratodon lehetőség van ülőhely-foglalásra, az az utas adatok/utas adatai megadása után jelenik meg a foglalási folyamatban a weboldalon vagy az alkalmazásban.  Irodáinkban és onlinejainkban is lehetőség van ülőhely-foglalásra.   

Az ülőhely-foglalás díja a választott ülőhely típusától és a távolságtól függ.  Az ülőhely-foglalás árait megtalálod itt.

A foglalt ülőhely számát a buszjegyeden találod. A foglalható ülőhelyekkel rendelkező buszainkon az ülőhelyek számát szemmagasságban találod a kézipoggyász tartón, sötétszürke színnel jelölve.

Ülőhelyfoglalás hozzáadása, módosítása és törlése:

Ülőhely-foglalásra kizárólag a foglalási folyamat során van lehetőség. Utólagosan jelenleg sajnos, nem adható hozzá ülőhely-foglalás.

Csoportok:

A foglalt ülőhelyek foglalásában nincsenek bizonyos személyekhez hozzárendelve.  A csoport bármely tagja szabadon választhat a foglalt ülőhelyek közül.

Miről ismered fel az ülőhelyedet a buszon?

Az út típusától függően a teljes busz, illetve csak egyes sorok foglalhatók. Néhány buszunkon még nincs lehetőség ülőhely-foglalásra. 

Ha lefoglaltál egy bizonyos ülőhelyet, a foglalt ülőhely számát a buszjegyeden találod. A foglalható ülőhelyekkel rendelkező buszokon az ülőhelyek számát szemmagasságban találod a kézipoggyász tartón.

Ha még nem foglaltál ülőhelyet, azonban jegyedhez hozzárendeltünk egy ülőhelyet, kérjük, ezen az ülőhelyen foglalj helyet.

Ha még nem foglaltál ülőhelyet és jegyedhez sem rendeltünk ülőhelyet, akkor szabadon választhatsz ülőhelyet egy nem foglalható, szabad, zöld matricával megjelölt ülőhelyen.  Ha ebben az esetben egy bizonyos ülőhelyen szeretnél ülni, akkor ajánlatos minél hamarabb a busznál megjelenned.  A mozgásukban korlátozott utazók természetesen előnyben részesülnek a helyválasztásnál.