Szolgáltatások

Foglald le és kezeld az utazásod

Jegyfoglalási lehetőségek

Számos módja van az egyszerű jegyfoglalásnak. Nemcsak a weboldalunkon keresztül foglalhatók jegyek, hanem használhatod hozzá a FlixBus alkalmazást vagy foglalhatsz a FlixShopokban és a jegyek hivatalos viszonteladóin keresztül is.

Foglalások kezelése

Szeretnéd módosítani vagy törölni az  utazásod? Megteheted ezt  közvetlenül a weboldalunkon akár az indulás előtt 15 perccel.


Foglalj extrákat

Poggyász

Olvasd el a poggyászokra vonatkozó szabályzatunkat az út előtt. Több poggyászt vihetsz magaddal, mint gondolnád! 

Ülőhelyfoglalás

Buszos utazásod előtt felkínáljuk a lehetőséget arra, hogy egy számodra szimpatikus ülőhelyet keress magadnak, és lefoglald azt.

Kerékpárok

Lehetőséged van elhozni magaddal a kerékpárod a FlixBus-utadra. További tudnivalók a kerékpár-szállításra vonatkozó feltételekről.


Utazz velünk

Szolgáltatások a buszon

Annak érdekében, hogy  az utadat a lehető legkényelmesebbé varázsolja, a Flixbus széles körű szolgáltatásokat kínál a fedélzetén. 

Aktuális információ az összeköttetésekről

Ezen az oldalon megtalálható minden információ, amelyet tudni érdemes az adott buszmegállóból induló vagy abba érkező aktuális összeköttetésekről.


Súgó és További lehetőségek

Talált tárgyak

Ha valamit elvesztettél vagy találtál valamelyik buszunk fedélzetén, lépj velünk kapcsolatba.

Súgó

Kérdésed van a FlixBus foglalásoddal vagy utazásoddal kapcsolatban? Itt megtalálod a választ a leggyakoribb kérdésekre, valamint ügyfélszolgálatunk elérhetőségét.

FlixBus megállóhelyek a reptereken

Repülővel mész az úti célodhoz? Tekintsd át a hálózatunkhoz tartozó, a reptereken található buszmegállók teljes listáját, és utazz velünk a következő kalandod alkalmával.