Biztonság a buszon

Utazza be Európát biztonságosan a FlixBusszal

Utazza be Európát biztonságosan a FlixBusszal

A német statisztikai hivatal adatai alapján közútjainkon a legbiztonságosabb utazási mód a buszos utazás. A FlixBusszal mindig biztonságban érkezik meg a célállomásra, mivel a fedélzeti biztonság számunkra a legfontosabb. „Zöld” buszaink megfelelnek a legmagasabb biztonsági előírásoknak, és buszvezetőink szakszerű képzést kapnak, és a legmegfelelőbb és legújabb módszereket alkalmazzák. Minden buszunk megfelel a legszigorúbb biztonsági előírásoknak. Válassza ki a kívánt buszjáratát kiterjedt európai hálózatunkból, és élvezze hogy a jelenlegi legbiztonságosabb közlekedési eszközzel utazza be Európát.

Utazza be Európát buszvezetőinkkel a legnagyobb biztonságban

Buszvezetők, akik biztonságosan elviszik Önt A-ból B-be – Éjjel és nappal

Sofőreink biztonságban szállítják el Önt a célállomásra. Minden buszsofőrünk tökéletesen képzett, és rendszeres biztonsági továbbképzésen vesz részt, így mindig készen állnak, ha bármilyen közlekedési vagy utazási probléma merül fel. Nem számít, ha csúszós az út, éles a kanyar vagy nagy a forgalom; sofőreink fel vannak rá készülve, hogy minden buszos utat szakszerűen és biztonságosan vezessenek le. Világosan meghatározott vezetői és pihenő időszakok vannak, amelyek elősegítik, hogy a sofőr mindig a volánra összpontosíthasson. A GPS nyomkövetőnek köszönhetően bármely pillanatban tudjuk, hogy merre járnak a buszvezetőink, és mi a valós idejű státuszuk, akár épp pihennek, vagy épp úton vannak a célállomás felé.

A FlixBus kétemberes rendszert működtet az éjjeli járatokon, így biztosítja a sofőrök rendszeres cseréjét. Ezek a vezetők emellett kifejezetten éjjeli járatokra vannak kiképezve.  Még ha az adott buszos út egyike a leghosszabb csatlakozásainknak, akkor is a biztonság lesz buszvezetőnk számára a legfontosabb.

 A FlixBus fedélzeti technológiájával a legbiztonságosabb körülmények között utazhat

A legmagasabb biztonsági követelményeknek megfelelő legújabb technológiák

A technológiai újításoknak köszönhetően a FlixBus buszain szabványos eljárásnak számít a biztonsági követelményeknek való megfelelés. Buszaink a legújabb elektronikus támogató rendszerrel vannak felszerelve, amelyek minden biztonsági intézkedést támogatnak. Az FlixBuszon megtalálható az ESP, EBA, ABS, adaptív sebességszabályozó, aktív fényszóró rendszer (AFS), sávelhagyásra figyelmeztető rendszer (LDW), fényérzékelők és még sok egyéb felszerelés, melyek lehetővé teszik, hogy a FlixBus megfeleljen a legmagasabb fokú biztonsági követelményeknek. A FlixBus minden busza fedélzeti biztonsági technológiai tanúsítvánnyal rendelkezik, ami garantálja a biztonságos utazást. A Flixbuszokat gyakran ellenőrzik, hogy garantáljuk a legmagasabb fokú biztonságot.A Flixbuszokat gyakran ellenőrzik, hogy biztosítsák a legmagasabb fokú biztonsági intézkedések elvégzését.

Kapcsolja be a biztonsági övet, és utazza be Európát biztonságosan

Csatolja be magát és indulás!

Természetesen minden egyes utasunk hozzájárul, hogy a fedélzeten minden időben biztonságos legyen az utazás. A biztonsági öv viselése a fedélzeten mindig kötelező. Fiatal utasaink biztonságának érdekében koruknak megfelelő szállítási eszköz szükséges, hogy biztonságosan utazhassanak. Arra kérjük, győződjön meg róla, hogy Ön és gyermeke mindketten biztonságosan be vannak kötve az ülésekbe (gyermeke egy neki megfelelő gyermekülésbe) az utazás ideje alatt. Számunkra a legfontosabb a biztonság, a FlixBusszal biztonságos körülmények között utazhatja be Európát.