Ha nehézséget észlelsz a weboldalra való belépéskor, kérjük, hívj fel minket a +36 1 701 04 78 vagy használd a FlixBus Google Assistant alkalmazás.

§§ geoTextTitle §§

§§ geoLinkText §§

Buszpartnerek

A FlixBus buszpartnerei – partnerség szemtől szemben

Ön is szenvedélyes és hagyományos buszszolgáltató, aki megbízható partneren keresztül, egyenlő feltételekkel szeretne belépni a távolsági buszszolgáltatói piacra? A FlixBus egy országos lefedettségű ernyőszervezet, amely egyben Németország legproduktívabb távolsági buszhálózatát is üzemelteti, rendelkezik a szükséges szakértelemmel, valamint hatékony reklám- és értékesítési felületekkel, innovatív jegykibocsátási rendszerrel dolgozik. Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot, és kérjen bővebb tájékoztatást a buszpartnerségi együttműködési modellünkről!

Lépjen velünk kapcsolatba!

E-Mail: partner@flixbus.hu

Buszpartnereink hálózata – stabil üzleti partnerekre támaszkodhatunk

A FlixBus távolsági buszszolgáltató mögött az üzletág legrangosabb cégei sorakoznak. Buszpartnereink összesen több mint 3000 járműből álló flottájuknak és a távolsági buszszolgáltatás több évtizedes tapasztalatának köszönhetően a legmagasabb minőségi és biztonsági követelményeknek megfelelő szolgáltatást kínálnak. Számos hagyományos vállalat megbízható üzleti partnerünk Európa-szerte, ami lehetővé teszi európai távolsági buszhálózatunk folyamatos és sikeres fejlesztését. Az alábbiakban olvashat néhányukról:

[LOADING]
[LOADING]

§§ partner.name §§

§§ partner.address §§
§§ partner.postcode §§ §§ partner.city §§
§§ partner.country.code §§
Internet: §§ partner.homepage §§