Ha nehézséget észlelsz a weboldalra való belépéskor, kérjük, hívj fel minket a +36 1 655 5947 vagy használd a FlixBus Google Assistant alkalmazás.

§§ geoTextTitle §§

§§ geoLinkText §§

Utazási irodák és jegyirodák

Ügynökségként történő feliratkozáshoz, kérjük, írjon nekünk emailt a következő címre: salespartner@flixbus.com, amelyben megírja elérhetőségét. Minden adatot elküldünk, hogy megkapja azonosítóit és megkezdhesse a jegyek értékesítését.

Utazási irodák és ügynökségek – helyi értékesítőink

Helyi értékesítőinkkel együttműködve maximális rugalmasságot biztosítunk ügyfeleink számára a közelükben elérhető, személyre szabott jegyfoglalási lehetőség révén. Európa szerte számos utazási iroda és jegyiroda kínálatában helyet kaptunk, amelyek ily módon állandó értékesítési csatornát jelentenek utasaink számára. Szívesen együttműködne Németország vezető távolságibusz-társaságával? Legyen a FlixBus helyi értékesítője! Bővebb információért kérjük, forduljon bizalommal irodai szolgálatunkhoz.

Értékesítői együttműködés a FlixBusszal – átlátható és tisztességes jutalék

Együttműködési rendszerünk egyszerű és nyílt: különálló ügynökségi ágazatunknak köszönhetően jegyértékesítőink számára közvetlen hozzáférést biztosítunk a FlixBushoz. Ügyfeleink az internetáruházunk mellett a FlixBus jegyirodáiban is vásárolhatnak. Kiválasztják a megfelelő buszcsatlakozásokat, majd nyomtatott vagy elektronikus (e-mail) formában elküldik a megvásárolt jegyet az utasnak. Ezzel lezárul az ügyfél és a jegyiroda közötti tranzakció; a rendszerben rögzített fizetések és jutalékok levonására vonatkozó adatok ezután közvetlenül továbbítódnak integrált back-end rendszerünkbe.

A vonzó jutalékrendszer ideális alapot biztosít a közöttünk és a jegyértékesítő partnereink közötti együttműködéshez. A FlixBus jegyárai és jutalékai terén minden esetben az átláthatóságra és a tisztességességre törekszik. Azt a lehetőséget is felajánljuk jegyirodáink számára, hogy járatainkat utazási csomagként értékesítsék.

Kapcsolat

E-mail: salespartner@flixbus.com