Utazási irodák és viszonteladók

Ha Viszonteladó partnerként szeretne nálunk regisztrálni, kérjük, írjon nekünk e-mailt a salespartner@flixbus.com címre. 

  • A tárgysorban adja meg országát és városát, majd a vállalat nevét és a „partnerségi kérelem” – pl. „Horvátország, Zagráb - Great Travel Agency – Partnerségi kérelem”
  • Töltse ki és küldje vissza az adatkérő űrlapot
  • Csatolja a hivatalos Iparűzési/Cégbejegyzési engedélyét

Minden szükséges információt és segítséget megadunk Önnek, hogy megkezdhesse a jegyeink értékesítését.

Utazási irodák és ügynökségek – helyi értékesítőink

Legyen hivatalos viszonteladó partnerünk még ma!

Viszonteladó partnereinkkel való együttműködésünk révén maximális rugalmasságot kínálunk ügyfeleinknek azáltal, hogy lehetővé tesszük a személyre szabott jegyfoglalást a helyi területükön. Partnereink megjelennek az Értékesítési pontok térképén, így ügyfeleink könnyen megtalálhatják a legközelebbi jegyirodákat a földrajzi régiójukban. Ha többet szeretne tudni, kérjük, tekintse meg a jegyirodákról szóló prezentációnkat.

További információért vegye fel a kapcsolatot az értékesítési csapattal.

Legyen a Flix partnere, tőlünk átlátható és tisztességes jutalékot kap!

Partnerségünk zökkenőmentes: Viszonteladó partnereink közvetlenül hozzáférhetnek a Flixhez egy erre a célra szolgáló „Viszonteladói bejelentkezés” felületen keresztül. Offline üzletként segíthetsz az ügyfeleknek, a jegyeik személyes megvásárolásában, az átszállások kiválasztásában és a jegyek kinyomtatásában vagy elektronikus úton történő kézbesítésében. A tranzakciós folyamat zökkenőmentes, a kifizetéseket és a jutalékokat integrált rendszerünk irányítja.

Vonzó jutalékmodellünkkel kölcsönösen előnyös partneri kapcsolatot biztosítunk a viszonteladó partnerek számára.

A Flix híres átlátható és tisztességes jegyárairól és jutalékairól. Ezen kívül lehetőség van utazási csomagokat létrehozni, ha megfizethető buszjáratainkat a jegyeinken keresztül egyesíti repülőjegyekkel vagy szállodai foglalásokkal.

Elérhetőség

E-mail: salespartner@flixbus.com