Ha nehézséget észlelsz a weboldalra való belépéskor, kérjük, hívj fel minket a +36 1 655 5947 vagy használd a FlixBus Google Assistant alkalmazás.

§§ geoTextTitle §§

§§ geoLinkText §§

Partnerek

Partnerek

FlixBus – az erős partnerekre alapozott siker

A FlixBus a mobilitás időtálló, kényelmes és környezetbarát formáját képviseli, a legolcsóbb árakat kínálva a távolsági buszok ágazatában. A kiegyensúlyozott alapokon nyugvó, erős, célorientált partnerségek jelentik vállalatunk sikerének kulcsát. A FlixBus egy Európát felölelő partnerhálózatot egyesít magában, amely a következőkből tevődik össze: erős magán busztársaságok, versenyképes forgalmazók, fenntartható piaci együttműködések és vezető technológiai és szoftverszakemberek. Ezért tehát a FlixBus ideális alapot kínál partnerei számára ahhoz, hogy beléphessenek az európai távolsági buszok utazási piacára.

Legyen Ön is a FlixBus vállalat partnere

Folyamatosan keressük azokat motivált és elhivatott partnereket, akik velünk azonos hullámhosszon vannak, és az a céljuk, hogy hatékony és fenntartható partnerséget építsenek ki. Ön egy hosszú ideje fennálló, sikeres busztársaságot vagy egy ügyfélorientált utazási irodát működtet? Keresi a tökéletes partnert, hogy beléphessen a távolságibusz-üzletágba? Meséljen nekünk a fennálló együttműködési lehetőségekről.
 

Buszpartnereink

Elsősorban a közepes méretű vállalatokra összpontosítunk

Ugrás buszpartnereinkhez

Jegyirodáink és utazási irodáink

Utazási irodák és helyi irodák

Ugrás jegyirodáinkhoz és utazási irodáinkhoz

Reklámpartnereink

Megfelelő együttműködés a figyelem felkeltése érdekében

Ugrás reklámpartnereinkhez

Innovációs partnereink

Összekötjük a tapasztalatot a vállalkozó szellemmel

Ugrás az innovációs partnereinkhez

Affiliate partnereink

Élvezze a teljesítményalapú értékesítési megoldások előnyét

Ugrás affiliate partnereinkhez