You are here

Impresszum

Kibocsátó

FlixMobility GmbH

Elérhetőség:

Cím: FlixMobility GmbH, Németország, 80639 München, Birketweg 33.

Telefonszám: +49 (0)30 300 137 300*

E-mail:  info@flixbus.de

* (Német belföldi vonalról történő hívás esetén az első 30 másodperc ingyenes, ezután minden perc 0,14EUR. Max. mobiltelefon díj: 0,42EUR/perc. Ár tartalmazza az ÁFA-t. Külföldről történő hívás esetén az ettől eltérhet.)

Ügyvezető igazgató
André Schwämmlein
Daniel Krauss
Jochen Engert

Cégjegyzékszám: 

Müncheni Járásbíróság, HRB 197620


Adószám:
DE 283764680

A § 55 II RStV alapján a tartalomért felelős
Daniel Krauss
Birketweg 33
80635 München
E-Mail: info@flixbus.de

A tartalomért való felelősség

Weboldalunk tartalmát a legteljesebb gondossággal állítottuk össze. A tartalmak helyességéért, teljességéért és időszerűségéért nem tudunk felelősséget vállalni.  Szolgáltatóként a TMG 7. § 1. bekezdése értelmében, az általános jogszabályok szerint az ezeken az oldalakon szereplő bizonyos tartalmakért felelősek vagyunk.  A TMG 8. § 10. bekezdésének értelmében szolgáltatóként nem vagyunk kötelesek nyomon követni a közvetített vagy tárolt idegen tartalmakat, illetve törvénytelen tevékenységeket mutató körülményeket kinyomozni. Az általános jogszabályok szerinti információeltávolítás illetve az információ használatának zárolása iránti kötelezettségek továbbra is érvényben vannak. A vonatkozó felelősség azonban csak az adott szabálytalanság tudomásunkra jutásának időpontjától érvényes.  A tartalmat a szabálysértés tudomásunkra jutásakor eltávolítjuk.

2016. január 9. óta egy új EU-s rendelkezés van érvényben (EU 524/2013-as rendelkezés), amely az online kereskedőket kötelezi a weboldalukon az Európai Unió Bizottsága egy un. OS-plattform weblinkjének elhelyezésére. A Bizottságnak ezen honlapja 2016. február 15-én kerül publikálásra, hogy így mind a vállalkozások, mind a felhasználók online vásárlási vagy szolgáltatási szerződéssel kapcsolatban fellépő nézeteltérésüket egy online vitarendezési eljárásban tisztázhassák. A tervezet szerint az OS-plattformra kerülő panaszok az online-kereskedő székhelyének megfelelő nemzeti vitarendező szervhez lesznek továbbítva.