Impresszum

Kibocsátó

Flix SE

Elérhetőség:

Cím: Flix SE, Németország, 80639 München, Friedenheimer Brücke 16.

Telefonszám: +36 1 655 5947*

E-mail: szolgaltatas@flixbus.hu

* (Figyelem, a helyi vezetékes telefonokról, valamint mobiltelefonokról történő hívás díjai az egyéni szolgáltatók díjaitól függenek.)

A felügyelőbizottság elnöke
Bodo Uebber

Bizottsági tagok
André Schwämmlein (elnök), Daniel Krauss, Jean Christoph Debus

Cégjegyzékszám: 

Müncheni Járásbíróság, HRB 274912

Adószám:
DE 283764680

A 2 MStV 18. paragrafusa szerinti felelős
Daniel Krauss
Friedenheimer Brücke 16
80639 München
E-Mail: szolgaltatas@flixbus.hu

A tartalomért való felelősség

Weboldalunk tartalmát a legteljesebb gondossággal állítottuk össze. A tartalmak helyességéért, teljességéért és időszerűségéért nem tudunk felelősséget vállalni.  Szolgáltatóként a TMG 7. § 1. bekezdése értelmében, az általános jogszabályok szerint az ezeken az oldalakon szereplő bizonyos tartalmakért felelősek vagyunk.  A TMG 8. § 10. bekezdésének értelmében szolgáltatóként nem vagyunk kötelesek nyomon követni a közvetített vagy tárolt idegen tartalmakat, illetve törvénytelen tevékenységeket mutató körülményeket kinyomozni. Az általános jogszabályok szerinti információeltávolítás illetve az információ használatának zárolása iránti kötelezettségek továbbra is érvényben vannak. A vonatkozó felelősség azonban csak az adott szabálytalanság tudomásunkra jutásának időpontjától érvényes.  A tartalmat a szabálysértés tudomásunkra jutásakor eltávolítjuk.

Az Európai Bizottság egy online platformot biztosít a jogviták bíróságon kívüli rendezésére (online vitarendezési platform, azaz OVR-platform), amely ezen a linken keresztül érhető el: www.ec.europa.eu/consumers/odr . Ránk a fogyasztói vitarendezési központ vitarendezési eljárása vonatkozik. Az elismert vitarendezési központok elérhetőségeit tartalmazó listát itt tekintheti meg: https://ec.europa.eu/consumers/odr/main/index.cfm?event=main.adr.show. Ennek kapcsán a Schlichtungsstelle öffentlicher Personenverkehr e.V (Tömegközlekedési Vitarendezési Központ Bejegyzett Egyesülete) honlapját is felkeresheti (www.soep-online.de).

 

Ez az impresszum vonatkozik a következő közösségimédia-csatornáinkra is: Facebook, Instagram, LinkedIn, YouTube, Glassdoor, Twitter, Xing, Pinterest, Kununu. Az egyes csatornák listája itt található.