Ha nehézséget észlelsz a weboldalra való belépéskor, kérjük, hívj fel minket a +36 1 701 04 78 vagy használd a FlixBus Google Assistant alkalmazás.

§§ geoTextTitle §§

§§ geoLinkText §§

Saját foglalás kezelése

Találja meg a buszmegállóját a FlixBus alkalmazás segítségével!

Lemondás

Meddig mondhatom le a foglalásomat?

Foglalásodat akár az indulás elõtt 15 perccel is lemondhatod.

Van-e lemondási díj?

Ha az utazást az indulás dátuma elõtt legalább 30 nappal mondod le, a lemondás ingyenes. Ezt követõen elõfordulhat, hogy lemondási díjat számolunk fel. A lemondást követõen egy kupont állítunk ki. A kupon 12 hónapig érvényes, és a foglalásod értékét éri, mínusz a lemondási díj, adott esetben.

Foglaljon át vagy mondja le jegyét közvetlenül a weboldalunkon

Módosítás

Foglalásodban a következõ információkat módosíthatod:

  • Utazásod idejét vagy célállomását
  • Az utas nevét
  • Telefonszámot

*Ha módosítani szeretnéd a az indulásod idejét vagy a célállomásod, elõször le kell mondanod az utazásodnak azt a részét, amelyet módosítani kívánsz. Ezt követõen egy kupont fogsz kapni a jegy árának értékében, mínusz a vonatkozó lemondási díjak. Ezt a kupont használhatod majd egy új foglaláshoz (a kupon számát kell beírni a kupon mezõbe, és rákattintani a „Bevált“ gombra). A kupon 12 hónapig érvényes.

Meddig módosíthatom a foglalásomat?

Foglalásodat akár az indulás elõtt 15 perccel is módosíthatod.

Van-e a módosításnak díja?

Az elérhetõségi információid módosításáért nem számolunk fel díjat. Az utas nevének megváltoztatása szintén díjmentes, ám amennyiben a foglalás óta a jegy ára növekedett, a különbözetet felszámítjuk.

Az utazás idejének és célállomásának módosításakor a lemondás esetén alkalmazandó szabályok érvényesek. Ha az utazásodat az indulás elõtti 30 napon belül módosítod, a kupon árából levonjuk a módosítási díjat.

Hol mondhatom le vagy módosíthatom a foglalásomat?