Busz Varsó repülőtér - Székesfehérvár

8 299 Ft

Egészség és biztonság

Vigyázz magadra és másokra, hogy az utazás során mindenki biztonságban legyen.
További információk

Kényelem a fedélzeten

Autóbuszaink kényelmes ülésekkel, nagy lábtérrel, mellékhelyiségekkel, wifivel és konnektorokkal vannak felszerelve.
Fedélzeti szolgáltatásaink

Kiterjedt európai buszhálózat

Válassz több mint 3000 úti cél közül 35 országban és fedezd fel Európát a FlixBus-szal.
Irány a hálózat

Foglalj akár útközben

Alkalmazásunkkal könnyen és gyorsan tudsz foglalni, foglalásodat módosíthatod is.
További információk

Ezen az oldalon


Buszmegállók itt: Varsó repülőtér

Figyelem: a jegyed tartalmazza a legfrissebb címadatokat.

Összes célállomás megtekintése

Gyakran Ismételt Kérdések

Mielőtt lefoglalod a(z) Varsó repülőtér és Székesfehérvár között közlekedő repülőtéri transzfered, a következőket vedd figyelembe:
  1. Indulás – Ügyelj arra, hogy időben érkezz meg ebbe a buszmegállóba:Varsó repülőtér Ellenőrizd az oda vezető közlekedési lehetőségeket.
  2. A busztranszfer időtartama – Vedd figyelembe, hogy mennyi ideig tart, amíg elér a busztranszfer a repülőtérre (kb. 12 óra 25 perc).
  3. Utazási idő az utasfelvételi területig – Számold bele a buszmegállótól az utasfelvétel területéig tartó út idejét. Feltétlenül ellenőrizd, hogy hol található ezen a helyen a buszmegálló:Székesfehérvár.
  4. Érkezési idő a járat indulása előtt – Tervezd az utazásodat úgy, hogy a repülőtérre a menetrendszerinti indulási idő előtt 2-3 órával érkezz meg. Ez elegendő időt biztosít az utasfelvételre, a biztonsági eljárásokra és az esetleges előre nem látható késésekre.
Ezen tényezők figyelembevétele segít hatékonyan megtervezni a Székesfehérvár-ba/-be történő transzfert, és biztosítja a stresszmentes utazást.
A(z) Varsó repülőtér és Székesfehérvár közötti repülőtéri transzfer 744 km. Az út általában 12 óra 25 perc-ig tart. Ne felejtsd el az utazás megtervezésekor figyelembe venni a reptéri eljárásokat.
A(z) Varsó repülőtér és Székesfehérvár közötti repülőtéri buszjáratunk ára 8 299,00 Ft-tól-tól kezdődik. A legjobb ajánlatokért fontold meg, hogy csúcsidőn kívül vagy hétköznapokon utazz. Jegyed kényelmesen megvásárolhatod ezen a weboldalon vagy az alkalmazás segítségével.
Ha nyomon szeretnéd követni a(z) Varsó repülőtér és Székesfehérvár között közlekedő repülőtéri buszod, használd a valós idejű buszkövető szolgáltatásunkat. Válaszd ki a buszmegállót, hogy ellenőrizhesd az érkezés idejét ide: Székesfehérvár, és az esetleges késéseket.
Számos biztonságos fizetési módot kínálunk a(z) Varsó repülőtér és Székesfehérvár közötti repülőtéri transzferjegye kifizetéséhez. A lehetőségek között szerepel többek között a kártyás fizetés, a PayPal és a Google Pay. Az összes rendelkezésre álló lehetőséget megtekintheted, ha belépsz a fizetési részbe. Ha bármilyen nehézségbe ütközöl, a súgó oldalunk mindig rendelkezésre áll. A buszra felszállva választhatod a készpénzes fizetést is, illetve fizethetsz készpénzzel az értékesítési pontokon is.
A(z) Varsó repülőtér és Székesfehérvár között közlekedő repülőtéri járatokra egy kézipoggyászt (30x42x18 cm, legfeljebb 7 kg) és egy feladott poggyászt (50x80x30 cm, legfeljebb 20 kg) vihetnek fel az utasok további díjak fizetése nélkül. Ha további vagy speciális poggyászt szeretnél vinni magaddal, tekintsd meg a lehetőségeket ezen az oldalon. Kérjük, ne feledd el megnézni a légitársaság poggyászokra vonatkozó szabályzatát is.
A gyermek reptéri transzferjegy ára Varsó repülőtér és Székesfehérvár között a gyermek életkorától és a foglalás időpontjától függ. A 15 év alatti gyermekek általában kedvezményt kapnak a felnőtt viteldíjból. A foglalás során az összes elérhető tarifa és kedvezmény közül a legalacsonyabb árat számoljuk ki. Ha a kedvezményes ár kevesebb, mint a gyermekjegy ára, a gyermek utasok is ezt az árat fizetik. Kérjük, ellenőrizd a gyermekekre vonatkozó utazási és ülőhely szabályzatunkat. A babakocsik a csomagtérben felár nélkül tárolhatók.
Igen, a(z) Varsó repülőtér és Székesfehérvár közötti repülőtéri transzferünk alkalmas mozgáskorlátozott utasok szállítására. Arra törekszünk, hogy szolgáltatásainkat a lehető legkényelmesebbé és akadálymentessé tegyük. Reptéri buszaink fedélzetén szívesen látjuk a segítő állatokat. Ezenkívül a kerekesszékek, összecsukható kerekesszékek és egyéb mozgást segítő eszközök szállítása ingyenes.
Igen, a FlixBus Varsó repülőtér és Székesfehérvár között közlekedő buszával utazni környezetbarátabb választás, mint személygépkocsival vagy taxival utazni. Ha a jegyfoglaláskor kiválasztod a CO₂-kompenzáció opciót, tovább kompenzálhatod a szén-dioxid-kibocsátást.
Az Varsó repülőtér és Székesfehérvár között közlekedő reptéri buszaink fedélzetén az utasok extra lábteret, egyéni konnektorokat, mellékhelyiségeket és a legtöbb buszon ingyenes wifit is igénybe vehetnek.
A legkorábbi reptéri busz Varsó repülőtér-ból/-ből Székesfehérvár-ra/-re 05:30-kor indul. A buszjegy lefoglalásakor tartsd szem előtt, hogy a(z) Varsó repülőtér és Székesfehérvár közötti repülőtéri transzfer általában 12 óra 25 perc percet vesz igénybe. Ne felejtsd el beleszámítani az esetleges forgalmi okok miatti késéseket és a repülőtéri utasfelvételi eljárásra fordított időt. Lehetőleg 2-3 órával a járat menetrend szerinti indulása előtt érkezz meg a repülőtérre.
A legfrissebb repülőtéri transzferjárat Varsó repülőtér-ból/-ből Székesfehérvár-ra/-re 05:30-kor indul. A(z) Varsó repülőtér és Székesfehérvár közötti buszút körülbelül 12 óra 25 perc percet vesz igénybe. Ne feledkezz meg a forgalmi késések lehetőségéről és a repülőtéri becsekkolási folyamathoz időről. A repülőtérre való érkezés a járat indulása előtt 2-3 órával ajánlott.
Ha azt online vagy az alkalmazáson keresztül vásároltad meg, nem szükséges kinyomtatni a reptéri transzferjegyet. Egyszerűen csak mutasd be az e-mailben vagy az alkalmazásban kapott QR-kódot a sofőrnek, mielőtt felszállsz a(z) Varsó repülőtér és Székesfehérvár közötti buszra.
A buszmegállókat Varsó repülőtér-ban/-ben és Székesfehérvár-ban/-ben az ezen az oldalon elérhető térkép segítségével találhatod meg. A zökkenőmentes transzfer érdekében mindenképpen ellenőrizd a(z) Székesfehérvár-i buszmegálló helyét, hogy időben eljuss a becsekkoló pulthoz.

FlixBus repülőtéri transzferek Varsó repülőtér és Székesfehérvár között

A jegyed a(z) Varsó repülőtér és Székesfehérvár közötti járatra verhetetlen árakon és kényelemmel

Szeretnél gond nélkül eljutni Székesfehérvár-ba/-be? Kezdd utazásod a FlixBus repülőtéri buszjáratával, amely már mindössze 8 299,00 Ft-tól-tól is kapható. A foglalás gyerekjáték – akár alkalmazásunkon, akár ezen a weboldalon keresztül végzed. Számos biztonságos fizetési lehetőséggel állunk rendelkezésedre, a hitelkártyáktól kezdve a Google Pay-en át egészen az Apple Pay-ig.

Tervezd meg Varsó repülőtér és Székesfehérvár közötti repülőtéri transzfered

Ha egy repülőjárathoz utazol, a pontosság kulcsfontosságú. A(z) Varsó repülőtér ésSzékesfehérvár közötti repülőtéri transzfer 744 km utazást jelent, és általában körülbelül 12 óra 25 perc időt vesz igénybe. A forgalom kiszámíthatatlanságáról és az időigényes repülőtéri eljárásokról se feledkezz meg. Javasoljuk, hogy a stresszmentes élmény érdekében 2-3 órával a járat indulása előtt érkezz meg ide: Székesfehérvár. Az utazás első lépése, hogy eljuss Varsó repülőtér és Székesfehérvár buszmegállójába. Használd az ezen az oldalon található praktikus térképünket, hogy megtaláld a megállókat az indulási helyen és itt: Székesfehérvár. Tervezd meg a transzfered a legkorábbi 05:30-i járatunkhoz, vagy nézd meg a foglalás során az indulás időpontjában rendelkezésre álló alternatív járatokat.

Kövesd nyomon a(z) Varsó repülőtér és Székesfehérvár közötti transzfert valós időben

Légy mindig egy lépéssel előrébb a valós idejű buszkövető szolgáltatásunkkal. Válaszd ki a buszmegállódat, és többet nem fogsz lemaradni arról, hogy a buszod mikor érkezik ide Székesfehérvár.

A fedélzeti szolgáltatások a rendelkezésre állástól függően