Busz Budapest Nemzetközi Repülőtér - Białka Tatrzańska

7 099 Ft

Egészség és biztonság

Vigyázz magadra és másokra, hogy az utazás során mindenki biztonságban legyen.
További információk

Kényelem a fedélzeten

Autóbuszaink kényelmes ülésekkel, nagy lábtérrel, mellékhelyiségekkel, wifivel és konnektorokkal vannak felszerelve.
Fedélzeti szolgáltatásaink

Kiterjedt európai buszhálózat

Válassz több mint 3000 úti cél közül 35 országban és fedezd fel Európát a FlixBus-szal.
Irány a hálózat

Foglalj akár útközben

Alkalmazásunkkal könnyen és gyorsan tudsz foglalni, foglalásodat módosíthatod is.
További információk

Ezen az oldalon


Buszmegállók itt: Budapest Nemzetközi Repülőtér

Figyelem: a jegyed tartalmazza a legfrissebb címadatokat.

Összes célállomás megtekintése

Gyakran Ismételt Kérdések

Mielőtt lefoglalod a(z) Budapest Nemzetközi Repülőtér és Białka Tatrzańska között közlekedő repülőtéri transzfered, a következőket vedd figyelembe:
  1. Indulás – Ügyelj arra, hogy időben érkezz meg ebbe a buszmegállóba:Budapest Nemzetközi Repülőtér Ellenőrizd az oda vezető közlekedési lehetőségeket.
  2. A busztranszfer időtartama – Vedd figyelembe, hogy mennyi ideig tart, amíg elér a busztranszfer a repülőtérre (kb. 5 óra 57 perc).
  3. Utazási idő az utasfelvételi területig – Számold bele a buszmegállótól az utasfelvétel területéig tartó út idejét. Feltétlenül ellenőrizd, hogy hol található ezen a helyen a buszmegálló:Białka Tatrzańska.
  4. Érkezési idő a járat indulása előtt – Tervezd az utazásodat úgy, hogy a repülőtérre a menetrendszerinti indulási idő előtt 2-3 órával érkezz meg. Ez elegendő időt biztosít az utasfelvételre, a biztonsági eljárásokra és az esetleges előre nem látható késésekre.
Ezen tényezők figyelembevétele segít hatékonyan megtervezni a Białka Tatrzańska-ba/-be történő transzfert, és biztosítja a stresszmentes utazást.
A(z) Budapest Nemzetközi Repülőtér és Białka Tatrzańska közötti repülőtéri transzfer 438 km. Az út általában 5 óra 57 perc-ig tart. Ne felejtsd el az utazás megtervezésekor figyelembe venni a reptéri eljárásokat.
A(z) Budapest Nemzetközi Repülőtér és Białka Tatrzańska közötti repülőtéri buszjáratunk ára 7 099,00 Ft-tól-tól kezdődik. A legjobb ajánlatokért fontold meg, hogy csúcsidőn kívül vagy hétköznapokon utazz. Jegyed kényelmesen megvásárolhatod ezen a weboldalon vagy az alkalmazás segítségével.
Ha nyomon szeretnéd követni a(z) Budapest Nemzetközi Repülőtér és Białka Tatrzańska között közlekedő repülőtéri buszod, használd a valós idejű buszkövető szolgáltatásunkat. Válaszd ki a buszmegállót, hogy ellenőrizhesd az érkezés idejét ide: Białka Tatrzańska, és az esetleges késéseket.
Számos biztonságos fizetési módot kínálunk a(z) Budapest Nemzetközi Repülőtér és Białka Tatrzańska közötti repülőtéri transzferjegye kifizetéséhez. A lehetőségek között szerepel többek között a kártyás fizetés, a PayPal és a Google Pay. Az összes rendelkezésre álló lehetőséget megtekintheted, ha belépsz a fizetési részbe. Ha bármilyen nehézségbe ütközöl, a súgó oldalunk mindig rendelkezésre áll. A buszra felszállva választhatod a készpénzes fizetést is, illetve fizethetsz készpénzzel az értékesítési pontokon is.
A(z) Budapest Nemzetközi Repülőtér és Białka Tatrzańska között közlekedő repülőtéri járatokra egy kézipoggyászt (30x42x18 cm, legfeljebb 7 kg) és egy feladott poggyászt (50x80x30 cm, legfeljebb 20 kg) vihetnek fel az utasok további díjak fizetése nélkül. Ha további vagy speciális poggyászt szeretnél vinni magaddal, tekintsd meg a lehetőségeket ezen az oldalon. Kérjük, ne feledd el megnézni a légitársaság poggyászokra vonatkozó szabályzatát is.
A gyermek reptéri transzferjegy ára Budapest Nemzetközi Repülőtér és Białka Tatrzańska között a gyermek életkorától és a foglalás időpontjától függ. A 15 év alatti gyermekek általában kedvezményt kapnak a felnőtt viteldíjból. A foglalás során az összes elérhető tarifa és kedvezmény közül a legalacsonyabb árat számoljuk ki. Ha a kedvezményes ár kevesebb, mint a gyermekjegy ára, a gyermek utasok is ezt az árat fizetik. Kérjük, ellenőrizd a gyermekekre vonatkozó utazási és ülőhely szabályzatunkat. A babakocsik a csomagtérben felár nélkül tárolhatók.
Igen, a(z) Budapest Nemzetközi Repülőtér és Białka Tatrzańska közötti repülőtéri transzferünk alkalmas mozgáskorlátozott utasok szállítására. Arra törekszünk, hogy szolgáltatásainkat a lehető legkényelmesebbé és akadálymentessé tegyük. Reptéri buszaink fedélzetén szívesen látjuk a segítő állatokat. Ezenkívül a kerekesszékek, összecsukható kerekesszékek és egyéb mozgást segítő eszközök szállítása ingyenes.
Igen, a FlixBus Budapest Nemzetközi Repülőtér és Białka Tatrzańska között közlekedő buszával utazni környezetbarátabb választás, mint személygépkocsival vagy taxival utazni. Ha a jegyfoglaláskor kiválasztod a CO₂-kompenzáció opciót, tovább kompenzálhatod a szén-dioxid-kibocsátást.
Az Budapest Nemzetközi Repülőtér és Białka Tatrzańska között közlekedő reptéri buszaink fedélzetén az utasok extra lábteret, egyéni konnektorokat, mellékhelyiségeket és a legtöbb buszon ingyenes wifit is igénybe vehetnek.
A legkorábbi reptéri busz Budapest Nemzetközi Repülőtér-ból/-ből Białka Tatrzańska-ra/-re 00:25-kor indul. A buszjegy lefoglalásakor tartsd szem előtt, hogy a(z) Budapest Nemzetközi Repülőtér és Białka Tatrzańska közötti repülőtéri transzfer általában 5 óra 57 perc percet vesz igénybe. Ne felejtsd el beleszámítani az esetleges forgalmi okok miatti késéseket és a repülőtéri utasfelvételi eljárásra fordított időt. Lehetőleg 2-3 órával a járat menetrend szerinti indulása előtt érkezz meg a repülőtérre.
A legfrissebb repülőtéri transzferjárat Budapest Nemzetközi Repülőtér-ból/-ből Białka Tatrzańska-ra/-re 11:25-kor indul. A(z) Budapest Nemzetközi Repülőtér és Białka Tatrzańska közötti buszút körülbelül 5 óra 57 perc percet vesz igénybe. Ne feledkezz meg a forgalmi késések lehetőségéről és a repülőtéri becsekkolási folyamathoz időről. A repülőtérre való érkezés a járat indulása előtt 2-3 órával ajánlott.
Ha azt online vagy az alkalmazáson keresztül vásároltad meg, nem szükséges kinyomtatni a reptéri transzferjegyet. Egyszerűen csak mutasd be az e-mailben vagy az alkalmazásban kapott QR-kódot a sofőrnek, mielőtt felszállsz a(z) Budapest Nemzetközi Repülőtér és Białka Tatrzańska közötti buszra.
A buszmegállókat Budapest Nemzetközi Repülőtér-ban/-ben és Białka Tatrzańska-ban/-ben az ezen az oldalon elérhető térkép segítségével találhatod meg. A zökkenőmentes transzfer érdekében mindenképpen ellenőrizd a(z) Białka Tatrzańska-i buszmegálló helyét, hogy időben eljuss a becsekkoló pulthoz.

FlixBus repülőtéri transzferek Budapest Nemzetközi Repülőtér és Białka Tatrzańska között

A jegyed a(z) Budapest Nemzetközi Repülőtér és Białka Tatrzańska közötti járatra verhetetlen árakon és kényelemmel

Szeretnél gond nélkül eljutni Białka Tatrzańska-ba/-be? Kezdd utazásod a FlixBus repülőtéri buszjáratával, amely már mindössze 7 099,00 Ft-tól-tól is kapható. A foglalás gyerekjáték – akár alkalmazásunkon, akár ezen a weboldalon keresztül végzed. Számos biztonságos fizetési lehetőséggel állunk rendelkezésedre, a hitelkártyáktól kezdve a Google Pay-en át egészen az Apple Pay-ig.

Tervezd meg Budapest Nemzetközi Repülőtér és Białka Tatrzańska közötti repülőtéri transzfered

Ha egy repülőjárathoz utazol, a pontosság kulcsfontosságú. A(z) Budapest Nemzetközi Repülőtér ésBiałka Tatrzańska közötti repülőtéri transzfer 438 km utazást jelent, és általában körülbelül 5 óra 57 perc időt vesz igénybe. A forgalom kiszámíthatatlanságáról és az időigényes repülőtéri eljárásokról se feledkezz meg. Javasoljuk, hogy a stresszmentes élmény érdekében 2-3 órával a járat indulása előtt érkezz meg ide: Białka Tatrzańska. Az utazás első lépése, hogy eljuss Budapest Nemzetközi Repülőtér és Białka Tatrzańska buszmegállójába. Használd az ezen az oldalon található praktikus térképünket, hogy megtaláld a megállókat az indulási helyen és itt: Białka Tatrzańska. Tervezd meg a transzfered a legkorábbi 00:25-i járatunkhoz, vagy nézd meg a foglalás során az indulás időpontjában rendelkezésre álló alternatív járatokat.

Kövesd nyomon a(z) Budapest Nemzetközi Repülőtér és Białka Tatrzańska közötti transzfert valós időben

Légy mindig egy lépéssel előrébb a valós idejű buszkövető szolgáltatásunkkal. Válaszd ki a buszmegállódat, és többet nem fogsz lemaradni arról, hogy a buszod mikor érkezik ide Białka Tatrzańska.

A fedélzeti szolgáltatások a rendelkezésre állástól függően