Ha nehézséget észlelsz a weboldalra való belépéskor, kérjük, hívj fel minket a +36 1 655 5947 vagy használd a FlixBus Google Assistant alkalmazás.

§§ geoTextTitle §§

§§ geoLinkText §§

Ingyenes szórakozás a fedélzeten*

Ha FlixBus-szal utazol csatlakozhatsz személyes készülékeiddel ingyenes fedélzeti szórakoztató egységünkhöz

Ingyenes fedélzeti Wi-Fi minden buszunkon

1.

Csatlakozz a Flixbus Wi-Fi hálózatra.

2.

Lépj be a media.flixbus.com oldalra és már neki is láthatsz felfedezni a kínálatunkat!

Sajnos még nem mindegyik buszunk rendelkezik a fedélzeti szórakoztató rendszerrel. Ha nem tudsz hozzáférni a médiatartalmakhoz, akkor fedélzeti szórakoztató rendszerünk az adott járaton valószínűleg nem elérhető. Az internethez ebben az esetben is csatlakozhatsz a FlixBus Wi-Fi hálózaton keresztül.


Problémád adódott a fedélzeti szórakoztató egységgel?

  • Rácsatlakoztál a FlixBus Wi-Fi-re, de nem történt semmi vagy kiléptél a Portálról, és nem tudsz visszalépni:
    Csatlakoztál a FlixBus Wi-Fi hálózatra, de nem történik semmi vagy kiléptél a Portálról, és nem tudsz visszalépni: Miután csatlakoztál a FlixBus Wi-Fi hálózathoz a böngésző általában automatikusan visszairányít a bejelentkezési oldalra. Ha ez nem történik meg automatikusan, vagy ha kiléptél a Portálról, bármikor visszaléphetsz, ha belépsz a media.flixbus.com oldalra.
     
  • Beírtad a media.flixbus.com-ot a böngészőbe, de mindig ugyanide irányítanak vissza:
    Ellenőrizd, hogy készüléked csatlakozott a FlixBus Wi-Fi hálózathoz. Egyes készülékek esetében előfordul, hogy visszakapcsolódnak a mobilhálózatra.

    Sajnos még nem mindegyik buszunk rendelkezik a fedélzeti Szórakoztató rendszerrel. Ha nem tudsz hozzáférni a médiatartalmakhoz, akkor fedélzeti szórakoztató egységünk az adott járaton valószínúleg nem elérhető. Az internethez ebben az esetben is csatlakozhatsz a FlixBus Wi-Fi hálózaton keresztül.


Itt beléphetsz a szórakozás világába!

Filmek - Válogass mozifilmjeink és tévéműsoraink között.  Thriller, komédia, vagy romantikus film? Te döntesz!

Hangoskönyv - Szeretnéd egyszerűen csak élvezni a kilátást és gyönyörködni a tájban a buszon utazva? Közben belehallgathatsz az Spoken Ink hangosköny-válogatásába

Könyvek - Merülj bele a fantázia világába vagy inspiráló életrajzokba: a Kobo  szépirodalmi és ismeretterjesztő e-könyv válogatása garantálja a szórakozást.

Játék - Az idő repülni fog izgalmas fantázia, stratégiai és kirakós játékainkkal.

 

Járatinformáció

A szórakozás csak egy része FlixBus által nyújtott élményeknek. A Portálon emellett számos fontos információt is találsz a FlixUtazásodról. A Saját utazás szakaszban megtalálhatod a buszod aktuális helyzetét. Hamarosan lehetőség nyílik a pontos útvonal és a becsült érkezési idő megtekintésére – figyeld mikor frissül legközelebb a Portál!

Kellemes utazást kívánunk, és reméljük, élvezni fogod a FlixBus fedélzeti szórakoztató rendszert!

*Rendelkezésre állástól függően