Ha nehézséget észlelsz a weboldalra való belépéskor, kérjük, hívj fel minket a +36 1 701 04 78 vagy használd a FlixBus Google Assistant alkalmazás.

§§ geoTextTitle §§

§§ geoLinkText §§

Luxemburg - buszok

Autóbuszaink nagy és kényelmes ülésekkel, mellékhelyiségekkel, wifivel és konnektorokkal vannak felszerelve.

Kényelem a fedélzeten

Autóbuszaink nagy és kényelmes ülésekkel, mellékhelyiségekkel, wifivel és konnektorokkal vannak felszerelve.

Fedélzeti szolgáltatásaink
Válassz több mint 1700 úti cél közül 27 országban és fedezd fel Európát a FlixBus-szal.

Kiterjedt európai buszhálózat

Válassz több mint 2500 úti cél közül 29 országban és fedezd fel Európát a FlixBus-szal.

Irány a hálózat
Alkalmazásunkkal könnyen és gyorsan tudsz foglalni és foglalásod módosítani.

Foglalj akár útközben

Alkalmazásunkkal könnyen és gyorsan tudsz foglalni és foglalásod módosítani.

További információk
Kényelmesen és pontosan járunk: buszaink 10-ből 9 alkalommal pontosan érkeznek.

Pontos érkezés

Kényelmesen és pontosan járunk: buszaink 10-ből 9 alkalommal pontosan érkeznek.

Aktuális úti információ

Menetrendek - Luxemburg

Menetrend:
és
Napok kiválasztása
Indul
vissza
Napok Transzferek Ind. Időtartam Érk. kezdőár akár
§§ getWeekdayString(connection.weekdays) §§ §§ connection.interconnection_transfers.length §§ §§ formatTimeFilter(connection.departure.timestamp, connection.departure.tz) §§ §§ formatDuration(connection.duration.hour, connection.duration.minutes) §§ §§ formatTimeFilter(connection.arrival.timestamp, connection.arrival.tz) §§ §§ connection.price > 0 ? formatPrice(connection.price) : 'Foglalás most' §§
Időtartam: §§ connection.duration.hour §§:§§ connection.duration.minutes < 10 ? '0' + connection.duration.minutes : connection.duration.minutes §§
Transzfer ideje: §§ connection.interconnection_transfers[tripIndex-1].duration.hour < 10 ? '0' + connection.interconnection_transfers[tripIndex-1].duration.hour : connection.interconnection_transfers[tripIndex-1].duration.hour §§:§§ connection.interconnection_transfers[tripIndex-1].duration.minutes < 10 ? '0' + connection.interconnection_transfers[tripIndex-1].duration.minutes : connection.interconnection_transfers[tripIndex-1].duration.minutes §§
§§ stop.departure.timestamp + '000' | date :'HH:mm' : stop.departure.tz §§ §§ stop.station.name §§
településen át  
§§ viaStop.station.name §§ §§ viaStop.station.name §§,  ...,  §§ viaStop.station.name §§ ,
§§ stop.arrival.timestamp + '000' | date :'HH:mm': stop.arrival.tz §§ §§ stop.station.name §§
településen át
§§ stop.arrival.timestamp + '000' | date : 'HH:mm' : stop.departure.tz §§ §§ stop.departure.timestamp + '000' | date : 'HH:mm': stop.departure.tz §§
§§ stop.station.name §§
Jegyár a buszon: §§ formatPrice(getPriceAtBus) §§ Nincs megadva

Luxemburg - turistainformációk

Everything you need to know about Luxembourg

Általános információ Luxemburg városáról

Luxemburg -  az azonos nevű ország fővárosa – bár csupán 90 000 lakossal büszkélkedhet, ennek ellenére Nyugat-Európa egyik legélénkebb és legvibrálóbb városa. A város épületei széles választékot nyújtanak az ódon erődök és a kortárs építészet remekiből. Luxemburg egyszerre a múlt és a jelen, a régi idők és a modern világ páratlan találkozása. Számos nyugodt park és zug található a városban, amelyek tökéletes lehetőséget biztosítanak egy kellemes nyári sétához, de ha a téli időszakban látogatsz ide, megannyi esemény és látnivaló várhat rád. A város 2006-ban az üzleti élet hatékonyságát tekintve harmadik helyezett lett az Európai Unióban, és megszámlálhatatlan nagyvállalatnak és cégnek nyújt otthont. Luxemburg egy virágzó város, amely a turistákat, utazókat, művészeket, szórakozni vágyókat és történelem szerelmeseit egyaránt szívesen látja vendégül! Akármelyik kategóriába is tartozol, Luxemburg egy tökéletes úticél, amely felé érdemes a FlixBus-szal utazni!
Luxemburg egyszerre a múlt és a jelen I FlixBus

Luxemburg: Látnivalók

Amint leszállsz a buszról Luxemburgban, az elsők között kell megtekintened a luxemburgi erődöt. 1994-ben az itteni erődítményeket nyilvánították először az UNESCO Világörökség részévé. Az erőd katonai szolgálatokat is teljesít és az évek során Európa összes szegletéből érkező befolyások formálták és alakították - amelyek közül néhány a mai napig megmaradt. Ám nem csak az erőd felfedezése vár téged, számos városi túra is a rendelkezésesdre áll, amelyeken keresztül még inkább betekintést nyerhetsz a történelmi erődítményekbe.
Luxemburg sokrétű és multikulturális városn I FlixBus

Luxemburg: Kultúra és történelem

Luxemburg sokrétű és multikulturális város, így biztosan nem fogsz csalódni, ha a buszról leszállva a kultúrális gyöngyszemek után kutatsz! A város nagyságával ellentétsen számos múzeum és művészeti galéria található; az Országos Bányászati Múzeumtól kezdzve egészen az "am Tunnel" nevű kortárs művészeti galériáig. Luxemburg pezsgő kultúrális élete abból is fakad, hogy három európai ország határán fekszik - Franciaország, Németország és Belgium kultúrái egytől egyig megtalálhatóak a miniállamban. Természetesen a történelem szerelmesei számára a város valóban egy aranybánya. A 18. század francia megszállásától az állandó függetlenségi küzdelemig, amely a 19. században teljesedett ki, ez a kicsi európai város egyedülálló és érdekfeszítő történelemmel vár téged.
Luxemburg városközpontja számos bárral és klubbal várja az ide látogató utasainkat. I FlixBus

Éjszakai élet Luxemburg szívében

Luxemburg városközpontja számos bárral és klubbal várja az ide látogató utasainkat. Ha egy átbulizott éjszakára vágysz, akkor térj be a város népszerű klubjainak egyikébe. A "Secret Garden" a tökéletes hely, ha finom ételekre és ínycsiklandozó italokra vágysz egy csöndesebb estén, míg az "M Club" a fiatalok nagy kedvence, főleg a változatos zenei palettájának köszönhetően. Természetesen Luxemburgnak van egy csábító luxus oldala is, tehát ha a hétvégéi élményeken nem szeretnél spórolni, de egy vagyont sem szeretnél költeni – csak nézd végig elképesztő ajánlatainkat, amellyel olcsón juthatsz el Európa egyik legizgalmasabb városába!
Luxemburg sokrétű és multikulturális városn I FlixBus

Érdekességek Luxemburg városáról

Ha úgy döntesz, hogy Luxemburgba utazol, az első szokatlan és váratlan dolog, amit észrevehetsz a dialektusok, a nyelvek és a különböző kultúrák keveréke. A városban mindenféle dialektussal találkozhatsz, a markáns francia-német dialektustól kezdve a helyi "luxemburgi" nyelvjárásig. Bár nem csak ezért érdekes az európai miniállam, hiszen Brüsszel és Strasbourg mellett, Luxemburgban találhatóak a legfontosabb európai uniós intézmények is, köztük az Európai Unió Bíróságával vagy Számvevőszékével.
Luxemburg második legnagyobb városa, Esch-sur-Alzette I FlixBus

Luxemburg közelében...

Mivel Luxemburg központja az év szinte minden részében szokásosan túlzsúfolt, érdemes elgondolkoznod azon, hogy az egyik közeli régióban versz sátrat. Ne aggódj, itt egyik város sincs messze a másiktól! Luxemburg második legnagyobb városa, Esch-sur-Alzette, például csupán 20 kilométerre fekszik dél-nyugatra. Ha busszal utazol Luxemburgba, számtalan lehetőség nyílik előtted a környező területek felfedezésére. Akár Luxemburgba vágysz, akár a közeli országok egyikében tennél egy rövid túrát – bármelyikre van lehetőség!

Luxemburg: buszmegállók

Luxemburg városában 6 megállónk van
Buszjegy már
1 589 Ft-tól
Járatok száma a következő városból: Luxemburg 122
Buszmegállók száma a következő városban: Luxemburg 6
Ország Luxemburg