Éjszakai busz

Éjjeli buszos út Európa-szerte

Nem akarja a napot utazással tölteni? Szeretne minél gyorsabban utazni Európa-szerte? Szeretne több száz csatlakozás közül választani?

Éjjeli buszaink minden éjjel sok európai városba indulnak. Közvetlenül a sofőrtől is megveheti a jegyet, így még előfoglalásra sincs szükség! Mivel éjjel kevesebb megállóban áll meg a busz, mint napközben, az utazási idő jelentősen rövidül.

Jegyáraink verhetetlenek, de ne feledje: minél előbb lefoglalja, annál olcsóbb jegyhez juthat. Éjjeli buszaink fedélzetén számos szolgáltatásunkat igénybe veheti. Tágas lábtér, állítható ülések segítenek ellazulni és a teljes út ideje alatt aludni, míg meg nem érkezik a célállomására. Snacket és italokat vásárolhat, és természetesen toalett is található a fedélzeten, ami azt jelenti, hogy nem kell feleslegesen megállni, a buszvezető pedig az éjszaka folyamán eljuttatja A-ból B-be, amilyen gyorsan csak lehetséges. Az éjjeli buszokon vannak csatlakozóaljzatok és Wi-Fi, így kényelmesen elhelyezkedhet, és megnézhet egy filmet az út ideje alatt.

Teljes útvonalhálózat


Éjjeli buszos utak keresése

Éjjeli buszok hálózata Európa-szerte

Szeretne éjszaka utazni valamelyik járatunkon, mondjuk Prágából Hamburgba vagy Amszterdamból Párizsba? Vagy inkább Hágából Párizsba, egy másik éjszakai busszal. Hamarosan minden főbb európai városba eljuthat majd egy éjszaka alatt, attól függően, milyen gyorsan fejlődik a buszhálózatunk. A jegyek vásárlása egyszerű, megvásárolhatja őket online, a busz mobilalkalmazáson keresztül, üzleteinkben vagy közvetlenül a buszsofőrtől. Majd pedig egy kellemes éjszakai pihenés után megérkezik a célállomásra, kalandra készen!

Éjjeli buszaink meglepően hatékonyak: nincs ennél energiahatékonyabb szállítási eszköz, ami ennyire kevés üvegházhatású gázt bocsát ki személyenként, mint a buszaink, összehasonlítva a repülőgépekkel, a vonatokkal és az autókkal. Fedezze fel hát Európát az egyik környezetbarát, gyors és kényelmes éjjeli buszunkkal.


 


Éjjeli utazás Milánóba, Párizsba, Düsseldorfba, Prágába, Torinóba...

... hogy csak néhány várost említsünk! Ha Európát úgy szeretné beutazni, hogy csak éjjel utazik, amikor nem süt kint a nap, üljön fel az egyik éjjeli buszunkra. Éjjeli buszhálózatunk folyamatosan bővül, ezért gyakran látogasson el erre az oldalra – ha még nem indul éjjeli járat a kívánt célállomásra, hamarosan indítunk! Lájkolja a Facebook oldalunkat és iratkozzon fel a hírlevelünkre, így mindig Ön fog legelőször értesülni az összes új csatlakozásunkról!

Népszerű éjjeli buszösszeköttetések:

Éjszakai busz Prága - Amszterdam
Éjszakai busz Dortmund - Milánó
Éjszakai busz Hamburg - Prága
Éjszakai busz Tuebingen - Berlin
Éjszakai busz Amszterdam - Párizs
Éjszakai busz Köln - Milánó
Éjszakai busz Berlin - Bécs
Éjszakai busz München - Berlin
Éjszakai busz Utrecht - Stuttgart
Éjszakai busz Berlin - Freiburg
Éjszakai busz Koppenhága - Rostock
Éjszakai busz München - Bécs