Éjszakai busz

Éjjeli buszos út Európa-szerte

Nem akarod a napot utazással tölteni? Szeretnél minél gyorsabban utazni Európa-szerte? Szeretnél több száz csatlakozás közül választani?

Éjszakai buszaink minden éjjel sok európai városba indulnak. Közvetlenül a sofőrtől is megveheted a jegyet, így még előfoglalásra sincs szükség! Mivel éjjel kevesebb megállóban áll meg a busz, mint napközben, az utazási idő jelentősen rövidül.

Jegyáraink verhetetlenek, de ne feledd: minél előbb lefoglalod a jegyed, annál olcsóbban utazhatsz. Éjjeli buszaink fedélzetén számos szolgáltatásunkat igénybe veheted. Tágas lábtér, állítható ülések segítenek ellazulni és a teljes út ideje alatt aludni, míg meg nem érkezel a célállomásodra. Snackeket és italokat vásárolhatsz, és természetesen toalett is található a fedélzeten, ami azt jelenti, hogy nem kell feleslegesen megállni, a buszvezető pedig az éjszaka folyamán elvisz A-ból B-be, amilyen gyorsan csak lehetséges. Az éjjeli buszokon is vannak konnektorok és Wi-Fi, így kényelmesen elhelyezkedhetsz és filmet is nézhetsz az út ideje alatt. 

Éjszakai buszok hálózata Európa-szerte

Szeretnél éjszaka utazni valamelyik járatunkon, mondjuk Budapestről Kolozsvárra, Budapestről Berlinbe vagy Amszterdamból Párizsba? Hamarosan minden főbb európai városba eljuthatsz majd egy éjszaka alatt, attól függően, milyen gyorsan fejlődik a buszhálózatunk. A jegyek vásárlása egyszerű, megvásárolhatod őket weboldalunkon és mobilalkalmazásunkon keresztül, partner utazási irodáinkban vagy közvetlenül a buszsofőrtől. Majd pedig egy kellemes éjszakai pihenés után megérkezel a célállomásra, kalandra készen!

Éjjeli buszaink meglepően hatékonyak: nincs ennél energia hatékonyabb szállítási eszköz, ami ennyire kevés üvegházhatású gázt bocsát ki személyenként, mint a buszaink, összehasonlítva a repülőgépekkel, a vonatokkal és az autókkal. Fedezd fel hát Európát az egyik környezetbarát, gyors és kényelmes éjjeli buszunkkal.

Éjjeli utazás Milánóba, Párizsba, Düsseldorfba, Prágába, Kolozsvárra...

... hogy csak néhány várost említsünk! Ha Európát úgy szeretnéd beutazni, hogy csak éjjel utazol, amikor nem süt kint a nap, ülj fel az egyik éjjeli buszunkra. Éjszakai buszhálózatunk folyamatosan bővül, ezért látogass el gyakran erre az oldalra – ha még nem indul éjjeli járat a kívánt célállomásodra, valószínűleg hamarosan indítunk! Lájkold a Facebook oldalunkat és iratkozz fel a hírlevelünkre, így mindig elsőkézből értesülsz majd az összes új csatlakozásunkról!

Népszerű éjszakai buszutak:

Éjszakai busz Prága - Amszterdam
Éjszakai busz Dortmund - Milánó
Éjszakai busz Hamburg - Prága
Éjszakai busz Tuebingen - Berlin
Éjszakai busz Amszterdam - Párizs
Éjszakai busz Köln - Milánó
Éjszakai busz Berlin - Bécs
Éjszakai busz München - Berlin
Éjszakai busz Utrecht - Stuttgart
Éjszakai busz Berlin - Freiburg
Éjszakai busz Koppenhága - Rostock
Éjszakai busz München - Bécs