Busz München Nemzetközi Repülőtér ↔ Budapest

31 959 Ft

Egészség és biztonság

Vigyázz magadra és másokra, hogy az utazás során mindenki biztonságban legyen.
További információk

Kényelem a fedélzeten

Autóbuszaink kényelmes ülésekkel, nagy lábtérrel, mellékhelyiségekkel, wifivel és konnektorokkal vannak felszerelve.
Fedélzeti szolgáltatásaink

Kiterjedt európai buszhálózat

Válassz több mint 3000 úti cél közül 35 országban és fedezd fel Európát a FlixBus-szal.
Irány a hálózat

Foglalj akár útközben

Alkalmazásunkkal könnyen és gyorsan tudsz foglalni, foglalásodat módosíthatod is.
További információk

Ezen az oldalon


Buszmegállók itt: München Nemzetközi Repülőtér

Figyelem: a jegyed tartalmazza a legfrissebb címadatokat.

Összes célállomás megtekintése

Gyakran Ismételt Kérdések

Igen, a FlixBus München Nemzetközi Repülőtér és Budapest között közlekedő buszával utazni környezetbarátabb választás, mint személygépkocsival vagy taxival utazni. Ha a jegyfoglaláskor kiválasztod a CO₂-kompenzáció opciót, tovább kompenzálhatod a szén-dioxid-kibocsátást.
Ha nyomon szeretnéd követni a(z) München Nemzetközi Repülőtér és Budapest között közlekedő repülőtéri buszod, használd a valós idejű buszkövető szolgáltatásunkat. Válaszd ki a buszmegállót, hogy ellenőrizhesd az érkezés idejét ide: Budapest, és az esetleges késéseket.
Mielőtt lefoglalod a(z) München Nemzetközi Repülőtér és Budapest között közlekedő repülőtéri transzfered, a következőket vedd figyelembe:
  1. Indulás – Ügyelj arra, hogy időben érkezz meg ebbe a buszmegállóba:München Nemzetközi Repülőtér Ellenőrizd az oda vezető közlekedési lehetőségeket.
  2. A busztranszfer időtartama – Vedd figyelembe, hogy mennyi ideig tart, amíg elér a busztranszfer a repülőtérre (kb. 13 óra 30 perc).
  3. Utazási idő az utasfelvételi területig – Számold bele a buszmegállótól az utasfelvétel területéig tartó út idejét. Feltétlenül ellenőrizd, hogy hol található ezen a helyen a buszmegálló:Budapest.
  4. Érkezési idő a járat indulása előtt – Tervezd az utazásodat úgy, hogy a repülőtérre a menetrendszerinti indulási idő előtt 2-3 órával érkezz meg. Ez elegendő időt biztosít az utasfelvételre, a biztonsági eljárásokra és az esetleges előre nem látható késésekre.
Ezen tényezők figyelembevétele segít hatékonyan megtervezni a Budapest-ba/-be történő transzfert, és biztosítja a stresszmentes utazást.
A buszmegállókat München Nemzetközi Repülőtér-ban/-ben és Budapest-ban/-ben az ezen az oldalon elérhető térkép segítségével találhatod meg. A zökkenőmentes transzfer érdekében mindenképpen ellenőrizd a(z) Budapest-i buszmegálló helyét, hogy időben eljuss a becsekkoló pulthoz.
A(z) München Nemzetközi Repülőtér és Budapest közötti repülőtéri buszjáratunk ára 27 199,00 Ft-tól-tól kezdődik. A legjobb ajánlatokért fontold meg, hogy csúcsidőn kívül vagy hétköznapokon utazz. Jegyed kényelmesen megvásárolhatod ezen a weboldalon vagy az alkalmazás segítségével.
Igen, a(z) München Nemzetközi Repülőtér és Budapest közötti repülőtéri transzferünk alkalmas mozgáskorlátozott utasok szállítására. Arra törekszünk, hogy szolgáltatásainkat a lehető legkényelmesebbé és akadálymentessé tegyük. Reptéri buszaink fedélzetén szívesen látjuk a segítő állatokat. Ezenkívül a kerekesszékek, összecsukható kerekesszékek és egyéb mozgást segítő eszközök szállítása ingyenes.
Az München Nemzetközi Repülőtér és Budapest között közlekedő reptéri buszaink fedélzetén az utasok extra lábteret, egyéni konnektorokat, mellékhelyiségeket és a legtöbb buszon ingyenes wifit is igénybe vehetnek.
A legkorábbi reptéri busz München Nemzetközi Repülőtér-ból/-ből Budapest-ra/-re 00:55-kor indul. A buszjegy lefoglalásakor tartsd szem előtt, hogy a(z) München Nemzetközi Repülőtér és Budapest közötti repülőtéri transzfer általában 13 óra 30 perc percet vesz igénybe. Ne felejtsd el beleszámítani az esetleges forgalmi okok miatti késéseket és a repülőtéri utasfelvételi eljárásra fordított időt. Lehetőleg 2-3 órával a járat menetrend szerinti indulása előtt érkezz meg a repülőtérre.
A(z) München Nemzetközi Repülőtér és Budapest közötti repülőtéri transzfer 913 km. Az út általában 13 óra 30 perc-ig tart. Ne felejtsd el az utazás megtervezésekor figyelembe venni a reptéri eljárásokat.
A legfrissebb repülőtéri transzferjárat München Nemzetközi Repülőtér-ból/-ből Budapest-ra/-re 19:05-kor indul. A(z) München Nemzetközi Repülőtér és Budapest közötti buszút körülbelül 13 óra 30 perc percet vesz igénybe. Ne feledkezz meg a forgalmi késések lehetőségéről és a repülőtéri becsekkolási folyamathoz időről. A repülőtérre való érkezés a járat indulása előtt 2-3 órával ajánlott.
A gyermek reptéri transzferjegy ára München Nemzetközi Repülőtér és Budapest között a gyermek életkorától és a foglalás időpontjától függ. A 15 év alatti gyermekek általában kedvezményt kapnak a felnőtt viteldíjból. A foglalás során az összes elérhető tarifa és kedvezmény közül a legalacsonyabb árat számoljuk ki. Ha a kedvezményes ár kevesebb, mint a gyermekjegy ára, a gyermek utasok is ezt az árat fizetik. Kérjük, ellenőrizd a gyermekekre vonatkozó utazási és ülőhely szabályzatunkat. A babakocsik a csomagtérben felár nélkül tárolhatók.
A(z) München Nemzetközi Repülőtér és Budapest között közlekedő repülőtéri járatokra egy kézipoggyászt (30x42x18 cm, legfeljebb 7 kg) és egy feladott poggyászt (50x80x30 cm, legfeljebb 20 kg) vihetnek fel az utasok további díjak fizetése nélkül. Ha további vagy speciális poggyászt szeretnél vinni magaddal, tekintsd meg a lehetőségeket ezen az oldalon. Kérjük, ne feledd el megnézni a légitársaság poggyászokra vonatkozó szabályzatát is.
Számos biztonságos fizetési módot kínálunk a(z) München Nemzetközi Repülőtér és Budapest közötti repülőtéri transzferjegye kifizetéséhez. A lehetőségek között szerepel többek között a kártyás fizetés, a PayPal és a Google Pay. Az összes rendelkezésre álló lehetőséget megtekintheted, ha belépsz a fizetési részbe. Ha bármilyen nehézségbe ütközöl, a súgó oldalunk mindig rendelkezésre áll. A buszra felszállva választhatod a készpénzes fizetést is, illetve fizethetsz készpénzzel az értékesítési pontokon is.
Ha azt online vagy az alkalmazáson keresztül vásároltad meg, nem szükséges kinyomtatni a reptéri transzferjegyet. Egyszerűen csak mutasd be az e-mailben vagy az alkalmazásban kapott QR-kódot a sofőrnek, mielőtt felszállsz a(z) München Nemzetközi Repülőtér és Budapest közötti buszra.

FlixBus repülőtéri transzferek München Nemzetközi Repülőtér és Budapest között

A jegyed a(z) München Nemzetközi Repülőtér és Budapest közötti járatra verhetetlen árakon és kényelemmel

Szeretnél gond nélkül eljutni Budapest-ba/-be? Kezdd utazásod a FlixBus repülőtéri buszjáratával, amely már mindössze 27 199,00 Ft-tól-tól is kapható. A foglalás gyerekjáték – akár alkalmazásunkon, akár ezen a weboldalon keresztül végzed. Számos biztonságos fizetési lehetőséggel állunk rendelkezésedre, a hitelkártyáktól kezdve a Google Pay-en át egészen az Apple Pay-ig.

Tervezd meg München Nemzetközi Repülőtér és Budapest közötti repülőtéri transzfered

Ha egy repülőjárathoz utazol, a pontosság kulcsfontosságú. A(z) München Nemzetközi Repülőtér ésBudapest közötti repülőtéri transzfer 913 km utazást jelent, és általában körülbelül 13 óra 30 perc időt vesz igénybe. A forgalom kiszámíthatatlanságáról és az időigényes repülőtéri eljárásokról se feledkezz meg. Javasoljuk, hogy a stresszmentes élmény érdekében 2-3 órával a járat indulása előtt érkezz meg ide: Budapest. Az utazás első lépése, hogy eljuss München Nemzetközi Repülőtér és Budapest buszmegállójába. Használd az ezen az oldalon található praktikus térképünket, hogy megtaláld a megállókat az indulási helyen és itt: Budapest. Tervezd meg a transzfered a legkorábbi 00:55-i járatunkhoz, vagy nézd meg a foglalás során az indulás időpontjában rendelkezésre álló alternatív járatokat.

Kövesd nyomon a(z) München Nemzetközi Repülőtér és Budapest közötti transzfert valós időben

Légy mindig egy lépéssel előrébb a valós idejű buszkövető szolgáltatásunkkal. Válaszd ki a buszmegállódat, és többet nem fogsz lemaradni arról, hogy a buszod mikor érkezik ide Budapest.

A fedélzeti szolgáltatások a rendelkezésre állástól függően