Kényelmes buszutak már 3 498 Ft-tól


Egészség és biztonság

Vigyázz magadra és másokra, hogy az utazás során mindenki biztonságban legyen.
További információk

Kényelem a fedélzeten

Autóbuszaink kényelmes ülésekkel, nagy lábtérrel, mellékhelyiségekkel, wifivel és konnektorokkal vannak felszerelve.
Fedélzeti szolgáltatásaink

Kiterjedt európai buszhálózat

Válassz több mint 3000 úti cél közül 35 országban és fedezd fel Európát a FlixBus-szal.
Irány a hálózat

Foglalj akár útközben

Alkalmazásunkkal könnyen és gyorsan tudsz foglalni, foglalásodat módosíthatod is.
További információk

Vegyél olcsóbban buszjegyet a FlixBus-nál!

Akár Magyarországon, akár a nagyvilágban szeretnél utazni, a FlixBus gondoskodik rólad kiterjedt buszútvonalain! Több mint 400 000 útvonalat kínálunk világszerte, így gond nélkül megtalálhatod a tökéletes útvonalat az utazásodhoz. Ráadásul megfizethető buszjegyeinkkel könnyen eljuthatsz bárhová, ahová csak szeretnél, legyen szó munkáról vagy szórakozásról.

A buszútvonalak és a menetrendek az útitervedhez igazodnak

A FlixBus egyszerű és gondtalan utazást kínál, a gyakori buszcsatlakozásoknak, a megbízható buszmenetrendeknek és a kényelmes, modern buszoknak köszönhetően. Kiterjedt hálózatunk 40+ országot és több mint 3000 úti célt fed le világszerte, így könnyedén megtervezheted és lefoglalhatod utazásodat online vagy felhasználóbarát alkalmazásunkon keresztül. Ráadásul a legtöbb buszon ingyenes WiFi-n keresztül maradhatsz online kapcsolatban útközben, fejlett nyomkövető rendszerünkkel pedig valós időben követheted az utadat.

A buszjegyvásárlás a FlixBus-ra nagyon egyszerű

Weboldalunk és alkalmazásunk segítségével könnyen megtervezheted utazásodat, megtalálhatod a legkedvezőbb buszjegyárakat, és biztonságosan megvásárolhatod a buszjegyedet. Akár jó előre tervezel, akár az utolsó pillanatban intézel helyfoglalást, a FlixBus-nál a buszjegyek vásárlása gyerekjáték. Ráadásul a kényelmes e-jegyrendszerünkkel nyomtatott jegy nélkül szállhatsz fel a buszra, mivel a telefonod lesz a jegyed!

Fedezd fel a FixBus által kínált legjobb úti célokat

Ugorj fel a FlixBus fedélzetére, és látogass el Magyarország legnépszerűbb városaiba. Akár Budapest felfedezésére indulsz, akár egy hétvégi bulira Győrbe, akár Szeged kultúrájának megismerésére, akár Debrecen rejtett gyöngyszemeinek felfedezésére, kiterjedt buszútvonalaink révén könnyedén megismerheted mindazt, amit Magyarország tartogat számodra.

A FlixBus-szal való utazással a fenntarthatóságot is támogatod

A buszozás nemcsak kényelmes, hanem környezettudatos választás is, hiszen az autóbuszos utazással az autóval való utazáshoz képest kisebb az utak forgalma és a károsanyag-kibocsátás is. Azon dolgozunk, hogy még környezetbarátabbá tegyük a buszozást: buszflottánkban magas környezetvédelmi előírásokat alkalmazunk, alternatív meghajtási és üzemanyag-technológiákat használunk, és minden utasnak lehetősége van arra, hogy a buszjegy megvásárlásakor kompenzálja a szén-dioxid-kibocsátást. Így amikor a FlixBus-szal utazol, tudhatod, hogy felelősségteljes döntést hoztál

Utazz kényelmesen és stílusosan a FlixBus-szal

A FlixBus nemcsak az utazás kényelmét és komfortját helyezi előtérbe, hanem arról is gondoskodik, hogy minden szükséges poggyászod veled együtt utazhasson. Minden utas egy kézipoggyászt és egy elzárt csomagot vihet magával a buszra. A megengedett poggyászok mellett buszaink olyan kényelmi szolgáltatásokat is kínálnak, mint a fedélzeti WiFi, az extra lábtér, a konnektorok és mosdók, hogy az utazás a lehető legsimább és legélvezetesebb legyen. Felhasználóbarát alkalmazásunkkal és egyszerű foglalási platformunkkal a buszos utazás megtervezése még soha nem volt ilyen egyszerű. Foglalj buszjegyet a FlixBus-nál még ma, és utazz kényelmesen és stílusosan, csomagjaiddal együtt.