Biztonságos utazás a Flixbusszal

A FlixBus számára rendkívül fontos a biztonságod és a jólléted. Minden szükséges lépést megteszünk annak érdekében, hogy mindenki biztonságosan utazhasson a fedélzeten, de szükségünk van a te segítségedre is! Íme néhány dolog, amit megtehetsz saját magad és mások biztonsága érdekében:

  • Ha betegnek érzed magad, ne utaz. Ha köhögnöd vagy tüsszentened kell, takard le a szádat és az orrodat a könyököddel vagy egy zsebkendővel.

  • Beszálláskor őrizd meg a nyugalmad, és tarts biztonságos távolságot másoktól!

  • Utazásod lefoglalása előtt ismerkedj meg a helyi és minden olyan hely egészségügyi hatóság és kormányzat legújabb ajánlásaival és szabályozásával, amelyen átutazhatsz. Ha pedig nemzetközi határokon haladsz át, kizárólag a te felelősséged, hogy nálad legyenek a megfelelő dokumentumok, és betartsd az egyes országok szabályait.

  • A mosdóban szappant találsz, de érdemes saját kézfertőtlenítőt is használni.

  • A bejelentkezést végezheted a QR-kód olvasónk használatával vagy úgy, hogy megadod a neved, így nem kell semmihez sem hozzáérned.

Ha az utazásoddal kapcsolatban bármilyen változás történik, ne aggódj – SMS-ben, alkalmazásértesítésben vagy e-mailben értesítünk róla. Ha pedig segítségre van szükséged, ügyfélszolgálati csapatunk készséggel áll rendelkezésedre. Ha módosítanod kell a terveiden, semmi gond – egyszerűen lépj ide.