hero image

Hírek a hálózatról

Információ az aktuális utazási lehetőségekről.
Részletek

Kényelem a fedélzeten

Autóbuszaink kényelmes ülésekkel, nagy lábtérrel, mellékhelyiségekkel, wifivel és konnektorokkal vannak felszerelve.
Fedélzeti szolgáltatásaink

Kiterjedt európai buszhálózat

Válassz több mint 2500 úti cél közül 35 országban és fedezd fel Európát a FlixBus-szal.
Irány a hálózat

Foglalj akár útközben

Alkalmazásunkkal könnyen és gyorsan tudsz foglalni, foglalásodat módosíthatod is.
További információk

Ezen az oldalon


Buszmegállók a következő városban: Oldenburg

Figyelem: a jegyed tartalmazza a legfrissebb címadatokat.

Oldenburg központi buszpályaudvar

Összes célállomás megtekintése

Válassz a több mint 2500 úti cél közül 37 országban.

Térkép átböngészése
Oldenburg: Gyors információk
Közvetlen járatok

43

Buszmegállók száma

1

Ország

Németország

Környezetbarát utazás?

Igen

Oldenburg - turista információk

Általános információ Oldenburg városáról

Oldenburg lakossága mintegy 160.000 főre rúg. Az Alsó-Szászországban található egyetemi város változatos történelmét és vibráló hangulatát egyből érezni fogod, ha átsétálsz a belvároson. A város számos étteremmel és bárral rendelkezik és ha shoppingolni szeretnél – akkor is az oldenburgi buszra kell szállnod! Ha szorgalmi időszak alatt veszed az irányt Oldenburg felé, akkor meg fogod tapasztalni a diákélet pezsgését: nemcsak megannyi oktatási intézmény jelzi ezt, de az is, hogy a város előkelő helyet foglal el a tudományos világban.

Oldenburg: Látnivalók

Oldenburg bár élénk és virágzó város, azt javasoljuk, hogy kezd a felfedezését a történelmi belváros felkeresésével. Szinte egyből észre fogod venni a Lappant, Oldenburg leghíresebb látványosságát. A Lappan a város központjában található XV. századi torony, amely mint egy őrszem magasodik a város felé. De természetesen a város palotáját is kötelező megnézni, mielőtt a FlixBus hazavinne!

Oldenburg: Kultúra és történelem

A színházrajongók számára Oldenburg a tökéletes úticél. Akár a helyi színházi előadások, akár a tradicionális némemt operák érdekelnek – Oldenburgban minden stílus remekét megtalálod! Ha szeretnél shoppingolni is az ittléted alatt, akkor a Schlosshöfe irányába tarts, ahol több, mint 85 különböző üzlet várja, hogy betévedj. A város az észak-német történelem egyik központja is, tekintve, hogy 1918-ig az Oldenburg Palota közigazgatási feladatokat is ellátott. A kastély jelenleg a művészeti és történelmi múzeumként szolgál és a középkori relikviáktól kezdve a XX. Századi történelemig bármelyik korszakba érdekes betekintést nyerhetünk!

Éjszakai élet Oldenburg szívében

Mivel egy egyetemi városról beszélünk, magától értetődő, hogy bárok és pubok széles kínálata áll előttünk, ahogy természetesen éttermeket és kávézókat is seperc alatt találunk. A főutcán túl is van élet – ahol megannyi helyi, független vendéglátó várja a vendéket, ám a nagy étteremláncok is tiszteletüket teszik a városban. Ha kedveled a mexikói ételeket és egy jó Mojitot sem utasítanál vissza, akkor a „Bodega” nevű helyet ajánljuk közvetlenül a városközpont mellett!


A fedélzeti szolgáltatások a rendelkezésre állástól függően