Hírek a hálózatról

Információ az aktuális utazási lehetőségekről.
Részletek

Kényelem a fedélzeten

Autóbuszaink kényelmes ülésekkel, nagy lábtérrel, mellékhelyiségekkel, wifivel és konnektorokkal vannak felszerelve.
Fedélzeti szolgáltatásaink

Kiterjedt európai buszhálózat

Válassz több mint 3000 úti cél közül 35 országban és fedezd fel Európát a FlixBus-szal.
Irány a hálózat

Foglalj akár útközben

Alkalmazásunkkal könnyen és gyorsan tudsz foglalni, foglalásodat módosíthatod is.
További információk

Ezen az oldalon


Buszmegállók a következő városban: Berlin

Figyelem: a jegyed tartalmazza a legfrissebb címadatokat.

Berlin központi buszpályaudvar

Berlin (Alexanderplatz)

Berlin (Südkreuz vonatállomás)

Berlin (Alt-Tegel metrómegálló)

Berlin (Zoo vasútállomás)

Berlin Airport BER (Berlin Brandenburg), Terminal 1/2

Berlin S-Treptower Park (Puschkinallee)

Berlin Wannsee (Station Wannsee)

Összes célállomás megtekintése

Térkép átböngészése
Berlin: Gyors információk
Közvetlen járatok

332

Buszmegállók száma

8

Ország

Németország

Környezetbarát utazás?

Igen

Berlin - turista információk

Általános információ Berlin városáról

Több mint 3 millió lakost számlálva Berlin az Európai Unió második legnagyobb városa. Igazán népszerű, kozmopolita város, életteli kultúrával és tudományos szakértelemmel felvértezve. A Berlinbe utazók számos zenei fesztivál és egyéb rendezvény, valamint rengeteg látnivaló közül válogathatnak. Közvetlenül a Spree partján, a Reichstag és a Prenziauer Berg között, felfedezhetjük milyen az igazi nagyvárosi élet és sokat megtudhatunk a város történelméről is. A politikai és parlamentáris létesítmények nem csak politikailag fontos épületei a szövetségi köztársaságnak, de tükrözik a városon végigfutó pezsgő gazdaságot és kultúrát is. A FlixBus több száz európai városból indít járatokat Berlinbe, tehát a kontinens legkülönbözőbb pontjairól utazhat kényelmesen és közvetlenül a német fővárosba.

Berlin: Látnivalók

A Reichstag, a Múzeum-sziget és a Brandenburgi Kapu mind a berlini kultúra egy más ízelítőjét nyújtják – egy utazás busszal a német fővárosba minden utas számára tartogat valami különlegeset. A Kancelláriával (Bundeskanzleramt) szemben találhatjuk a Reichstagot. Az épület absztrakt üveghomlokzatáról és üvegkupolájáról híres, valamint fantasztikus panorámát nyújt a városra – kihagyhatatlan, miután buszunk megérkezett. A Reichstag már több mint 15 millió látogatót fogadott összesen, ezzel elnyerve a leglátogatotabb látványosság címét Berlinben. A belváros innen csak pár perce van. Erre találhatjuk a Brandenburgi Kaput, mely nem csupán tájékozódási pont a turisták számára, de nemzeti szimbólum is, mely a berlini fal leomlását és Németország újraegyesítését szimbolizálja. A kapu környékén mindig belefuthatunk valamilyen rendezvénybe, például fesztiválok, újévi partik, koncertek valamelyikébe. A látogatók szintén láthatják az Amerikai Nagkövetséget és a Holokauszt Emlékművet. Innen nem messze fekszik az állatkert, ahol megpihenhetünk, nyújtózhatunk, ihatunk egy kávét.

Berlin: Kultúra és történelem

Berlin Németország legnagyobb városa, 3.3 millió lakossal és a kormánynak otthont adva az ország fővárosa. Arról nem is beszélve, hogy Európa egyik legkedveltebb célállomása utasaink körében! A város remek lehetőségekkel szolgál a pihenéskre vágyóknak, mivel közelében számos tó is fekszik. A Berlinen áthaladó két folyóra is könnyedén szemet vethetnek utasaink, melyek összefutva remek vízihálózatot alakítanak ki az úszás kedvelői számára – tökéletes úticél nyáron. Emellett Berlin nem csak kozmopolita városként, de közlekedési központként is közismert – még egyel több indok, hogy ide utazzunk és felfedezzük a hétköznapi kultúrát és a tudományokat szolgáló számos egyetemet.

Éjszakai élet Berlin szívében

Egy különleges vacsora egy kivételes étteremben, egy gyümölcsös koktél egy falkapott bárban, vagy esetleg egy egész éjszakás buli helyiekkel és turistákkal mind együtt? Bármelyiket is válasszuk, Berlinben megtalálunk mindent! A „Marooush”-t egy igazi keleti álom, showműsorokkal, vízipipaszalonnal, és koktélbárral. Az étterem grillmenüje valamint marokkói és libanoni borválasztéka a legmagasabb gourmet elvárásokank is megfelelnek. Éjszakáként, 23.00 után, az étterem egy palotához hasonló klubbá alakul át ahol keleti zenére táncolhatunk. Ha bele szeretnénk veszni a berlini éjszakába, temérdek választási lehetőségünk van – nyugodt klubboktól és bároktól kezdve a Savignyplatz környékén található trendibb klubbokon át Kreuzbergen keresztól egészen a Friedrichshinig tényleg mindenki megtalálja a magának valót. Akik szívesen összefutnának egy hírességgel, mindenképp látogassanak el a „Bocca di Bacco” étterembe – állítólag Demi Moore és Matt Damon is itt vacsorázott. A „Puro Sky Lounge” pedig teljes, 360 fokos kilátást biztosít Berlin gyönyörű városára.

Érdekességek Berlin városáról

A német főváros politikai, gazdasági, sport, és kulturális epicentrum is. Berlin nem csak Németország legnagyobb városa, de az egyik leglátogatottabb is egész Európában. Népszerűségének köszönhetően számos német és európai városból biztosítunk közvetlen járatokat Berlinbe. Vágyjon egy pár napos kiruccanásra, egy hosszú hétvégére, vagy egy hosszabb, egész hetes kikapcsolódásra, mi mindenképp biztosítjuk a kényelmes és egyszerű utazást buszainkkal. A Friedrichstraße, Wannsee, Brandenburger Tor és Prenzlauer Berg között mindig akad majd látnivaló! Nem csak nevezetességeket, de rendezvényeket, koncerteket, fesztiválokat is mindig felfedezhetünk ahol helyiek és turisták mind együtt szórakozhatnak. Jelenleg Berlin az egyik legfelkapottabb város egész Európában – a rengeteg különböző kultúra, kreatív fiatalok, innovációk találkozása mind jelen van é hozzájárul ehhez a friss, kellemes atmoszférához.

Berlin közelében...

Berlin környékén több hely is van, melyet érdemes felfedeznünk tartózkodásunk során, például Grunewald, Wannsee és Potsdam. A potsdami Sansoucci palota és a mellette fekvő további paloták, parkok mind gyönyörűek. Mindenképp megéri buszra szállnunk Berlinben hogy saját szemünkkel láthassuk ezt a lenyügöző várost!


A fedélzeti szolgáltatások a rendelkezésre állástól függően