Hírek a hálózatról

Információ az aktuális utazási lehetőségekről.
Részletek

Kényelem a fedélzeten

Autóbuszaink kényelmes ülésekkel, nagy lábtérrel, mellékhelyiségekkel, wifivel és konnektorokkal vannak felszerelve.
Fedélzeti szolgáltatásaink

Kiterjedt európai buszhálózat

Válassz több mint 3000 úti cél közül 35 országban és fedezd fel Európát a FlixBus-szal.
Irány a hálózat

Foglalj akár útközben

Alkalmazásunkkal könnyen és gyorsan tudsz foglalni, foglalásodat módosíthatod is.
További információk

Ezen az oldalon


Buszmegállók a következő városban: Düsseldorf

Figyelem: a jegyed tartalmazza a legfrissebb címadatokat.

Düsseldorf központi buszpályaudvar

Összes célállomás megtekintése

Térkép átböngészése
Düsseldorf: Gyors információk
Közvetlen járatok

215

Buszmegállók száma

1

Ország

Németország

Környezetbarát utazás?

Igen

Düsseldorf - turista információk

Általános információ Düsseldorf városáról

Észak-Rajna-Vesztfália fővárosában az unalom ismeretlen kifejezés. Düsseldorf, számtalan lehetőségével, mindenféle igényt kielégít: városi túra az állami parlamenten keresztül, egy Fortuna Duesseldorf futballmeccs vagy egy andalító séta a Rajna mentén. Ha az időjárás engedi, mindenképp foglalj egy hajókirándulást és csorogj le a Rajnán. Ezenkívül a Rajna-parton átélheted az igazi nyári hangulatot, amikor a nap előbújik a felhők mögül.

A buszos utak Düsseldorfba különösen népszerűek azok körében, akik szeretnek spontán elutazni valahová, akár térkép nélkül! Amikor megérkezel a Königstrasséra, engedd, hogy az embertömeg magába szippantson és egyenesen a város központja felé tereljen, ahol számtalan vásárlási lehetőség nyílik meg előtted. Itt elsőkézben tapasztalhatod meg a díjnyertes és változékony düsseldorfi életérzést. Düsseldorfban emellett nemzetközi repülőjáratok is felugorhatsz - így ha a szeretnél a tengerentúlra repülni, akkor ez egy tökéletes alkalom arra, hogy meghosszabbítsd a buszos utad. Nincs okod aggódni a parkolás, a késések vagy a plusz költségek miatt; a FlixBusszal könnyedén eljuthatsz bármikor A-ból B-be!

Düsseldorf: Látnivalók

A Rajna fővárosa látnivalókban gazdag úti cél utasaink számára: például Düsseldorf óvárosa a népszerű látványosságokkal, mint a Szent András-templom vagy a gótikus stílusú Szent Lambertus-templom. Az építészeti szerelmesei felfedezhetik az elegáns Düsseldorfi "Media Port" izgalmas épületeit, ahol érdemes a Königs sikátoron és a Rajta partján tenni egy kellemes sétát.

Düsseldorf: Kultúra és történelem

Nem feltétlenül kell futballrajongónak lenned ahhoz, hogy elutazz busszal Düsseldorfba. Számos különböző kulturális esemény csábítja a látogatókat ebben a nyüzsgő városban. A művészeti színtér, valamint az építészet kiemelkedő hírnevet szerzett Düsseldorfnak. A hagyományos düsseldorfi színház a 16. századba nyúlik vissza, amikor az első előadásokat tartották. Ma, a 21. században a busz közvetlenül Düsseldorfba visz, ahol megcsodálhatod az általad választott darabot – legyen az hagyományos, modern vagy akár egy musical. Klasszikus és kortárs művészetben sincs hiány a városban – látogass csak el a Stiftung Múzeumba vagy a Hetjens Múzeumba.

Éjszakai élet Düsseldorf szívében

A Düsseldorfba érkező utasaink számára a városközpont éjszakai felfedezésére megannyi lehetőség nyílik. A jól ismert Óváros a tökéletes hely arra, ha innátok pár pohárral – nem véletlenül kapta a „világ leghosszabb bárja” becenevet. A legismertebbek közé tartoznak az Altbier bárok, a Füchschen és a Schumacher sörfőzdék – szóval ha eredeti német sörre vágysz, Düsseldorfban biztosan találsz néhány korsóval. Ezenkívül a különböző kocsmák és éttermek széles választéka vár titeket nyitott ajtókkal.

Érdekességek Düsseldorf városáról

A megszámolhatatlan kacskaringós utca és árkád megannyi vásárlási lehetőséget biztosít Düsseldorfban – amíg csak bírja a lábad! A Flinger Strasse nem csak a városban, de egész Németországban az egyik legforgalmasabb bevásárlóutca. A pénztárcakímélő üzletek folyamatos akciókkal biztosítják azt, hogy egy látogató se térjen haza valamilyen szuvenír nélkül. Tehát ha felpattansz valamelyik düsseldorfi járatunkra, biztos lehetsz benne, hogy kényelmesen, vásárlásra készen érkezel meg!

Düsseldorf közelében...

A város híres futballcsapata a Fortuna Düsseldorf. Ám az Esprit aréna nem csak a futballszurkolókat várja vendégül – a számos rendezvény, koncertek és események már önmagukban elég indokot szolgáltatnak egy düsseldorfi kiruccanásra.


A fedélzeti szolgáltatások a rendelkezésre állástól függően