Innovációs partnereink

FlixBus – innovációval ötvözött tapasztalat

A FlixBus egy belföldi viszonylatban működő távolsági buszszolgáltató, amely különböző szereplők alapvető kompetenciáit és szakértelmét ötvözi. A hosszú évek tapasztalata, a minőség és a hagyomány kéz a kézben jár az innovatív vállalkozó szellemmel.

Ez az egész Németországra kiterjedő, egyedülálló együttműködés a távolsági buszok piacának vezető szereplői közé emeli a FlixBust, amely környezeti szempontból is fenntartható, versenyképes jelenlétet tesz lehetővé a cég számára. A „FlixBus” védjegy rövid idő alatt megerősödött és új alternatívává vált a németországi és a határokon átnyúló távolsági buszközlekedésben. A FlixBus a gazdaság, a tudományok és a technológia területén tevékenykedő, neves partnerekkel dolgozik együtt.
 

FlixBus – mobil infrastruktúra a teljesítményalapú autóbusz-hálózatért

A FlixBus által kínált távolságibusz-szolgáltatás az átlátható útvonalhálózat operatív működésén alapul, amely pedig egy innovatív és teljesítmény alapú jegykiadó és foglalási rendszerre épül. Ezt a mobil infrastruktúrát kifejezetten a FlixBus számára tervezték, ennélfogva ebben a formában teljes mértékben egyedülálló. E fejlesztés és a zökkenőmentes üzemelés tekintetében informatikai csapatunkat nemzetközi hardver- és szoftverszakemberek támogatják.

 

Microsoft BizSpark
Entrepreneurship LMU
Atmosfair
moovel
Bus & Coach Smart Move
Salesforce