Hírek a hálózatról

Információ az aktuális utazási lehetőségekről.
Részletek

Kényelem a fedélzeten

Autóbuszaink kényelmes ülésekkel, nagy lábtérrel, mellékhelyiségekkel, wifivel és konnektorokkal vannak felszerelve.
Fedélzeti szolgáltatásaink

Kiterjedt európai buszhálózat

Válassz több mint 3000 úti cél közül 35 országban és fedezd fel Európát a FlixBus-szal.
Irány a hálózat

Foglalj akár útközben

Alkalmazásunkkal könnyen és gyorsan tudsz foglalni, foglalásodat módosíthatod is.
További információk

Ezen az oldalon


Buszmegállók a következő városban: Aarhus

Figyelem: a jegyed tartalmazza a legfrissebb címadatokat.

Aarhus C FlixBus stop

Aarhus Comati stop (Parking lot)

Összes célállomás megtekintése

Térkép átböngészése
Aarhus: Gyors információk
Közvetlen járatok

27

Buszmegállók száma

2

Ország

Dánia

Környezetbarát utazás?

Igen

Aarhus - turista információk

Általános információ Aarhus városáról

Dánia második legnagyobb városa büszkén trónol a Jutland-félsziget keleti partján. A városnak rendkívül érdekes történelme van, és a fejlődő gazdasága, pezsgő kulturális élete számtalan dán lakost ösztönöz arra, hogy ideköltözzön. Téged is seperc alatt elbűvöl majd a hely bája, ahogy a csodás utcáin és szemkápráztató parkjain sétálsz majd. A sokszínű embertömeg és az egész évben tusitákat csalogató látnivalók teszik igazán különlegessé Aarhus városát. A múzeumoknak, templomoknak, hoteleknek és éttermeknek odaítélt Michelin csillagok számából pedig már biztosan tudhatod, hogy nem fogsz csalódni Aarhus csodáiban!

Aarhus: Látnivalók

Akár városnézésre vágysz, akár a természet csodáiban szeretnél gyönyörködni – Aarhus minden igényt kielégít! A várost erdők és strandok veszik körül, így könnyedén élvezheted a természeti adottságokat. A botanikus kertek minden természetbarát számára egy tökéletes úti cél, míg a divat rajongói nyugodtan vegyék az irányt a város szíve felé. A latin-negyed kínálatát, elképesztő minőségét és változatosságát látva minden divatszerelmes elképedhet! Ha esetleg megfizethetőbb áruk után vágysz, akkor a Salling és a Magasin Department üzeleteit ajánljuk! Közvetlenül a Strøget főutca mentén helyezkednek el, így kifulladásig vásárolhatsz, majd megpihenhetsz az egyik csodás kávézóban. A kikötőkben pedig elképesztő látvány fogad majd a tengerre nézve… de ne higgy nekünk, foglald le ma a jegyed Aarhusba és nézd meg te magad!

Aarhus: Kultúra és történelem

Aarhus nem véletlenül lett 2017-ben Európa Kulturális Fővárosa! A kultúra és a történelem iránt érdeklődőknek szinte kötelező meglátogatniuk a Den Gamle By-t, vagyis az Óvárost és a díjnyertes múzeumokat. Különösen érdemes odafigyelni az ARoS Művészeti Múzeumra. A csodálatos építészeti struktúrájáról és lenyűgöző művészeti kiállításairól ismert múzeum a képzelőerő új határait nyitja meg előtted, úgy, ahogy eddig soha! Az Aarhus katedrális is kiérdemelten kapta meg a Michelin csillagot és a Viking Múzeum kiállításait sem szabad kihagyni. Az óváros környéke csak úgy hemzseg a kulturális és történelmi érdekességektől – soha nem fogsz itt unatkozni!

Éjszakai élet Aarhus szívében

Aarhus is also home to the best Danish bars and clubs. But before you leave for the night, we recommend some wonderful restaurants - "Kähler Villa Dining" is not officially the best restaurant in town! Mefisto Café & Restaurant - hidden in the beautiful Latin Quarter, the restaurant is known not only for its wonderful cuisine but also for its magical atmosphere.

After a luncheon dinner, it's time to take town clubs and bars to your neck. A little taste of our favorite places: 'Globen Flakket' - a restaurant daylight, a romantic meeting place at night! 'Shen Mao' - the favorite place for students to spend their money with drinks! 'Train' - if you want to dance the night, then this is your place.


A fedélzeti szolgáltatások a rendelkezésre állástól függően