§§ geoTextTitle §§

§§ geoLinkText §§

Buszok - Koppenhága 2 199 Ft-tól

Kényelem a fedélzeten

Autóbuszaink nagy és kényelmes ülésekkel, mellékhelyiségekkel, wifivel és konnektorokkal vannak felszerelve.
Fedélzeti szolgáltatásaink
Kiterjedt buszhálózat

Kiterjedt európai buszhálózat

Válasszon 27 országban található több mint 1700 úti célból, és fedezze fel Európát a FlixBus-szal

Irány a hálózat

Utazzon környezetbarát módon

Bizonyított tény, hogy autóbuszaink utas-kilométerenkénti ökolábnyoma kiváló.

Autóbuszos út és környezetvédelem

Pontos érkezés

Kényelmesen és pontosan járunk: buszaink 10-ből 9 alkalommal pontosan érkeznek.

Aktuális úti információ

Turistainformációk erről a városról: Koppenhága

Általános információ Koppenhága városáról

Koppenhága a legboldogabb hely a világon! A World Happiness jelentése szerint legalábbis biztosan. A Carlsberg és Hamlet kastélyának az otthona, Koppenhága fantasztikus történelemmel és kultúrával rendelkezik, valamint nem szűkölködik látnivalókban. A város központjában élő több, mint 2 millió boldog dán lakos közé biztosan gond nélkül sikerül majd beilleszkednek. Dánia fővárosaként Koppenhága a gazdasági központ és a politikai fontosság egyvelege. De ne csak beszéljünk róla, utazz Koppenhágába most!

Koppenhága: Látnivalók

A „Kis hableány” nem véletlenül közkedvelt célpont, amely talán a leginkább ismert turistalátványosság a városban. A szobor több, mint 100 éve díszesíti a várost. A sokáig Koppenhágában élő Hans Christian Andersen munkája által inspirált műalkotás valóban egy művészeti remekmű. Ha te is a szerző kedvelője vagy, javasoljuk, hogy látogass el az emlékének állított múzeumba, a H. C. Andersen Tündérmese Házba! A boltkórosoknak azt tanácsoljuk, hogy a város szíve, a Strøget régió felé vegye az irányt. Az üzletek a több kilométer hosszúságú utcán elhelyezkedve mindenféle ízlést kielégítenek! Koppenhága emellett vidámparkkal, állatkerttel és akváriummal is várja az ide látogatókat. Bármiről is legyen szó - romantikus hétvége, családi kirándulás vagy izgalmas utazás barátaiddal, Koppenhágában nem fogsz csalódni!

Koppenhága: Kultúra és történelem

A Nemzeti Történeti Múzeum a város északi részén található. Bár valóban vendégcsalogó a kiállítás a, a hihetetlen Frederiksborg kastély önmagában is egy látnivaló. Nem véletlen, hiszen Dánia fővárosa hemzseg az elbűvölő épületekben. A Christiansborg palota tornya a város legmagasabb pontja, ráadásul még a belépés is ingyenes. Erősen ajánlott a torony éttermében megejteni egy ebédet vagy vacsorát, mivel a híres dán szakács Rasmus Bo Bojesen különlegességeit kóstolhatjuk meg. Az étterem és a séf célja, hogy hagyományos dán ételeket szolgáljon fel ki, amelyek közben a hagyományokat és az innovációt ötvözik – amik pedig végül a tányérunkra kerülnek, valóban ínycsiklandozóak! Ha a sör kultúrája és történelme foglalkoztat, akkor biztosan tudod, hogy a Carlsberg múzeum a te helyed. Ismerkedj a történelmével, a sörrel és mindennel, amit tudni érdemes a Carlsbergről!

Éjszakai élet Koppenhága szívében

Az éjszakai élet Koppenhágában folyamatosan változik. Az utóbbi évtizedben sok "hipster" bár jelent meg Koppenhága utcáin. Ha ránk hallgatsz, akkor a Café Dyrehavent választod. Az épület belseje és berendezése alapján egyből tudni fogod, hogy egy, a régi hagyományok és a modern hangulat, a színek és a művészet izgalmas egyvelegébe csöppentél. Ha egy jó italra vágysz, de nem szeretnéd az összes garasod ekölteni, a Kassen pénteken nagyszerű happy hour promóciókkal vár. Délután 2 és este 10 között egyet fizet kettőt kap akció, ennek is köszönhetően a helyik egyik nagy kedvence. Azok számára, akik táncra perdülnének, egy négyemeletes éjszakai klubot javaslunk a város szívében: a Chateau Motelt! Minden emeleten különböző zenei stílus van, szóval, akár elektronikus zenét, akár régimódi dallamokat keresek, a Chateau Motel bármilyen igényt kielégít.

Koppenhága: buszmegállók

Koppenhága városában 2 megállónk van
Buszjegy már 2 199 Ft
Járatok száma a következő városból: Koppenhága 86
Buszmegállók száma a következő városban: Koppenhága 2
Ország Dánia