Ha nehézséget észlelsz a weboldalra való belépéskor, kérjük, hívj fel minket a +36 1 655 5947 vagy használd a FlixBus Google Assistant alkalmazás.

§§ geoTextTitle §§

§§ geoLinkText §§

Karlsruhe - buszok

Hírek a hálózatról

Információ az aktuális utazási lehetőségekről.

Részletek
Alkalmazásunkkal könnyen és gyorsan tudsz foglalni és foglalásod módosítani.

Foglalj akár útközben

Alkalmazásunkkal könnyen és gyorsan tudsz foglalni, foglalásodat módosíthatod is.

További információk
Válassz több mint 1700 úti cél közül 27 országban és fedezd fel Európát a FlixBus-szal.

Kiterjedt európai buszhálózat

Válassz több mint 2500 úti cél közül 35 országban és fedezd fel Európát a FlixBus-szal.

Irány a hálózat
Autóbuszaink nagy és kényelmes ülésekkel, mellékhelyiségekkel, wifivel és konnektorokkal vannak felszerelve.

Kényelem a fedélzeten

Autóbuszaink kényelmes ülésekkel, nagy lábtérrel, mellékhelyiségekkel, wifivel és konnektorokkal vannak felszerelve.

Fedélzeti szolgáltatásaink

Menetrendek - Karlsruhe

Menetrend:
és
Napok kiválasztása
Indul
vissza
Napok Transzferek Ind. Időtartam Érk. kezdőár akár
§§ getWeekdayString(connection.weekdays) §§ §§ connection.interconnection_transfers.length §§ §§ formatTimeFilter(connection.departure.timestamp, connection.departure.tz) §§ §§ formatDuration(connection.duration.hour, connection.duration.minutes) §§ §§ formatTimeFilter(connection.arrival.timestamp, connection.arrival.tz) §§ §§ connection.price > 0 ? formatPrice(connection.price) : 'Foglalás most' §§
Időtartam: §§ connection.duration.hour §§:§§ connection.duration.minutes < 10 ? '0' + connection.duration.minutes : connection.duration.minutes §§
Transzfer ideje: §§ connection.interconnection_transfers[tripIndex-1].duration.hour < 10 ? '0' + connection.interconnection_transfers[tripIndex-1].duration.hour : connection.interconnection_transfers[tripIndex-1].duration.hour §§:§§ connection.interconnection_transfers[tripIndex-1].duration.minutes < 10 ? '0' + connection.interconnection_transfers[tripIndex-1].duration.minutes : connection.interconnection_transfers[tripIndex-1].duration.minutes §§
§§ stop.departure.timestamp + '000' | date :'HH:mm' : stop.departure.tz §§ §§ stop.station.name §§
településen át  
§§ viaStop.station.name §§ §§ viaStop.station.name §§,  ...,  §§ viaStop.station.name §§ ,
§§ stop.arrival.timestamp + '000' | date :'HH:mm': stop.arrival.tz §§ §§ stop.station.name §§
településen át
§§ stop.arrival.timestamp + '000' | date : 'HH:mm' : stop.departure.tz §§ §§ stop.departure.timestamp + '000' | date : 'HH:mm': stop.departure.tz §§
§§ stop.station.name §§

Karlsruhe - turista információk

Everything you need to know about Karlsruhe

Általános információ Karlsruhe városáról

Amint leszállsz a buszról, talán meglepőnek fogod találni, hogy Karlsruhe azon kevés német városok egyike, amelyeknek nincs középkorból megmaradt negyede. De ez csak segít abban, hogy Karlsruhe egy üdítő, pezsgő város képét mutassa. A város tehát nélkülöz bármiféle középkori emléket – ehelyett élvezheted a gazdag kulturális életet a városban, amely számtalan színházzal, szabadtéri koncerttel, kiállítással és utcai fesztivállal várja az idelátogatókat. 
 
See everything Karlsruhe has to offer

Karlsruhe: Látnivalók

A "Residenzschloss" környékéről 32 különböző utca és sugárút nyúlik a városban, amelyre ránézve egy lehetőségektől burjánzó ventillátorszerű képet kapunk. Azoknak az utasainknak, akik szeretnének egy egyedülálló barokk építészeti remekművet látni, egy túra a kastéltoronyba erősen ajánlott – egyrészt a csodálatos épület miatt, másrészt a lenyűgöző látvány okán. Itt találhat még a Baden-Württembergi kulturális történelem legnagyobb múzeuma, a Baden State Múzeum, amelyre mindenképp érdemes elég időt szánni. Németország két legfontosabb bírósági épülete is Karlsruhe városában található - a szövetségi Alkotmánybíróság és a Legfelsőbb Bíróság. A Legfelsőbb Bíróság épülete is egy különleges látnivaló, főleg a klasszikus építészet kedvelői számára. Karlsruhe városközpontja lenyűgöző bevásárlónegyedet és számtalan különleges éttermet is kínál, ám a múzeumok széles választéka a kultúra szerelmeseinek is minden fajta igényét kielégíti. A művészeti és médiaközpont (röviden ZKM) Németország egyik legismertebb médiaközpontja. Az extravagáns épület nem csak a Kortárs Művészetek Múzeuma, hanem a város legimpozánsabb galériája is. Az egyedülálló metropolisz látképét ez az izgalmas épület pedig csak tovább növeli. De ezzel még nincs vége a látnivalóknak - a neoklasszikus piactér közepén megnézheted az új városházát vagy a város evangélikus templomát és élvezd valamelyik különleges éttermet a város egyik emblematikus jelképe, a kőpiramis közelében. Ez az emlékmű 1823-ban épült és a város atyjának, Karl Wilhelmnek állít emléket.
 
Experience the vibrant culture and interesting history of Karlsruhe with FlixBus

Karlsruhe: Kultúra és történelem

Ha az egykori Karl-Wilhelm nem a a XVIII. században élt volna, akkor a buszod Karlsruhe felé igencsak más irányba menne. Baden-Durlach őrgrófja 1715-ben épített új lakóhelyét ebben az erdőben. De miért is? A legenda szerint elaludt egy vadászaton lóháton és egy csodálatos kastélyról álmodott. Az álom hamarosan valósággá vált, amelyet egyből láthatsz is, amint leszálltál a buszról Karlsruhéban.
 
Enjoy FlixBus' facts about Karlsruhe

Érdekességek Karlsruhe városáról

Ha jó időpontban érkezel a városba, akkor te is ellátogathatsz a Handel fesztiválra – amely évtizedek óta a legfontosabb kulturális esemény a városban. Karlsruhe emellett az egyik legnagyobb „Christopher Street Day” otthona – amely az LGBT kultúra ünneplése. A város további kiemelkedő látványossága a „Das Fest”, amely minden évben több ezer látogatót vonz ide – és egyre többen és többen teszik meg az utat busszal!
 
Discover the amazing surrounding areas of Karlsruhe

Karlsruhe közelében...

Karlsruhében található Németország legnagyobb Rajna-parti belföldi kikötője. Ha úgy döntesz, hogy busszal utazol ide, látni fogod, hogy mennyi érdekesség van a közelben is! A város széle tökéletes a pihenésre és a kikapcsolódásra, miközben a parton állomásozó hajókat fürkészed. A várost természetesen hajótúrán is megismerheted – amelynél tökéletesebb módot elképzelni sem tudnánk a városnézésre!
 

Buszmegállója Karlsruhe városában

Buszjegy már
949 Ft-tól
Járatok száma a következő városból: Karlsruhe 300
Buszmegállók száma a következő városban: Karlsruhe 1
Ország Németország