Ha nehézséget észlelsz a weboldalra való belépéskor, kérjük, hívj fel minket a +36 1 701 04 78 vagy használd a FlixBus Google Assistant alkalmazás.

§§ geoTextTitle §§

§§ geoLinkText §§

Karlsruhe - buszok

Autóbuszaink nagy és kényelmes ülésekkel, mellékhelyiségekkel, wifivel és konnektorokkal vannak felszerelve.

Kényelem a fedélzeten

Autóbuszaink nagy és kényelmes ülésekkel, mellékhelyiségekkel, wifivel és konnektorokkal vannak felszerelve.

Fedélzeti szolgáltatásaink
Válassz több mint 1700 úti cél közül 27 országban és fedezd fel Európát a FlixBus-szal.

Kiterjedt európai buszhálózat

Válassz több mint 2500 úti cél közül 29 országban és fedezd fel Európát a FlixBus-szal.

Irány a hálózat
Alkalmazásunkkal könnyen és gyorsan tudsz foglalni és foglalásod módosítani.

Foglalj akár útközben

Alkalmazásunkkal könnyen és gyorsan tudsz foglalni és foglalásod módosítani.

További információk
Kényelmesen és pontosan járunk: buszaink 10-ből 9 alkalommal pontosan érkeznek.

Pontos érkezés

Kényelmesen és pontosan járunk: buszaink 10-ből 9 alkalommal pontosan érkeznek.

Aktuális úti információ

Menetrendek - Karlsruhe

Menetrend:
és
Napok kiválasztása
Indul
vissza
Napok Transzferek Ind. Időtartam Érk. kezdőár akár
§§ getWeekdayString(connection.weekdays) §§ §§ connection.interconnection_transfers.length §§ §§ formatTimeFilter(connection.departure.timestamp, connection.departure.tz) §§ §§ formatDuration(connection.duration.hour, connection.duration.minutes) §§ §§ formatTimeFilter(connection.arrival.timestamp, connection.arrival.tz) §§ §§ connection.price > 0 ? formatPrice(connection.price) : 'Foglalás most' §§
Időtartam: §§ connection.duration.hour §§:§§ connection.duration.minutes < 10 ? '0' + connection.duration.minutes : connection.duration.minutes §§
Transzfer ideje: §§ connection.interconnection_transfers[tripIndex-1].duration.hour < 10 ? '0' + connection.interconnection_transfers[tripIndex-1].duration.hour : connection.interconnection_transfers[tripIndex-1].duration.hour §§:§§ connection.interconnection_transfers[tripIndex-1].duration.minutes < 10 ? '0' + connection.interconnection_transfers[tripIndex-1].duration.minutes : connection.interconnection_transfers[tripIndex-1].duration.minutes §§
§§ stop.departure.timestamp + '000' | date :'HH:mm' : stop.departure.tz §§ §§ stop.station.name §§
településen át  
§§ viaStop.station.name §§ §§ viaStop.station.name §§,  ...,  §§ viaStop.station.name §§ ,
§§ stop.arrival.timestamp + '000' | date :'HH:mm': stop.arrival.tz §§ §§ stop.station.name §§
településen át
§§ stop.arrival.timestamp + '000' | date : 'HH:mm' : stop.departure.tz §§ §§ stop.departure.timestamp + '000' | date : 'HH:mm': stop.departure.tz §§
§§ stop.station.name §§
Jegyár a buszon: §§ formatPrice(getPriceAtBus) §§ Nincs megadva

Ha érdekel a(z) állatkertek és akváriumok, akkor ajánljuk ezeket a városokat is:

Karlsruhe - turistainformációk

Everything you need to know about Karlsruhe

Általános információ Karlsruhe városáról

Amint leszállsz a buszról, talán meglepőnek fogod találni, hogy Karlsruhe azon kevés német városok egyike, amelyeknek nincs középkorból megmaradt negyede. De ez csak segít abban, hogy Karlsruhe egy üdítő, pezsgő város képét mutassa. A város tehát nélkülöz bármiféle középkori emléket – ehelyett élvezheted a gazdag kulturális életet a városban, amely számtalan színházzal, szabadtéri koncerttel, kiállítással és utcai fesztivállal várja az idelátogatókat. 
 
See everything Karlsruhe has to offer

Karlsruhe: Látnivalók

A "Residenzschloss" környékéről 32 különböző utca és sugárút nyúlik a városban, amelyre ránézve egy lehetőségektől burjánzó ventillátorszerű képet kapunk. Azoknak az utasainknak, akik szeretnének egy egyedülálló barokk építészeti remekművet látni, egy túra a kastéltoronyba erősen ajánlott – egyrészt a csodálatos épület miatt, másrészt a lenyűgöző látvány okán. Itt találhat még a Baden-Württembergi kulturális történelem legnagyobb múzeuma, a Baden State Múzeum, amelyre mindenképp érdemes elég időt szánni. Németország két legfontosabb bírósági épülete is Karlsruhe városában található - a szövetségi Alkotmánybíróság és a Legfelsőbb Bíróság. A Legfelsőbb Bíróság épülete is egy különleges látnivaló, főleg a klasszikus építészet kedvelői számára. Karlsruhe városközpontja lenyűgöző bevásárlónegyedet és számtalan különleges éttermet is kínál, ám a múzeumok széles választéka a kultúra szerelmeseinek is minden fajta igényét kielégíti. A művészeti és médiaközpont (röviden ZKM) Németország egyik legismertebb médiaközpontja. Az extravagáns épület nem csak a Kortárs Művészetek Múzeuma, hanem a város legimpozánsabb galériája is. Az egyedülálló metropolisz látképét ez az izgalmas épület pedig csak tovább növeli. De ezzel még nincs vége a látnivalóknak - a neoklasszikus piactér közepén megnézheted az új városházát vagy a város evangélikus templomát és élvezd valamelyik különleges éttermet a város egyik emblematikus jelképe, a kőpiramis közelében. Ez az emlékmű 1823-ban épült és a város atyjának, Karl Wilhelmnek állít emléket.
 
Experience the vibrant culture and interesting history of Karlsruhe with FlixBus

Karlsruhe: Kultúra és történelem

Ha az egykori Karl-Wilhelm nem a a XVIII. században élt volna, akkor a buszod Karlsruhe felé igencsak más irányba menne. Baden-Durlach őrgrófja 1715-ben épített új lakóhelyét ebben az erdőben. De miért is? A legenda szerint elaludt egy vadászaton lóháton és egy csodálatos kastélyról álmodott. Az álom hamarosan valósággá vált, amelyet egyből láthatsz is, amint leszálltál a buszról Karlsruhéban.
 
Enjoy FlixBus' facts about Karlsruhe

Érdekességek Karlsruhe városáról

Ha jó időpontban érkezel a városba, akkor te is ellátogathatsz a Handel fesztiválra – amely évtizedek óta a legfontosabb kulturális esemény a városban. Karlsruhe emellett az egyik legnagyobb „Christopher Street Day” otthona – amely az LGBT kultúra ünneplése. A város további kiemelkedő látványossága a „Das Fest”, amely minden évben több ezer látogatót vonz ide – és egyre többen és többen teszik meg az utat busszal!
 
Discover the amazing surrounding areas of Karlsruhe

Karlsruhe közelében...

Karlsruhében található Németország legnagyobb Rajna-parti belföldi kikötője. Ha úgy döntesz, hogy busszal utazol ide, látni fogod, hogy mennyi érdekesség van a közelben is! A város széle tökéletes a pihenésre és a kikapcsolódásra, miközben a parton állomásozó hajókat fürkészed. A várost természetesen hajótúrán is megismerheted – amelynél tökéletesebb módot elképzelni sem tudnánk a városnézésre!
 

Karlsruhe: buszmegállók

Karlsruhe városában 2 megállónk van
Buszjegy már
639 Ft-tól
Járatok száma a következő városból: Karlsruhe 292
Buszmegállók száma a következő városban: Karlsruhe 2
Ország Németország