Ha nehézséget észlelsz a weboldalra való belépéskor, kérjük, hívj fel minket a +36 1 701 04 78 vagy használd a FlixBus Google Assistant alkalmazás.

§§ geoTextTitle §§

§§ geoLinkText §§

Bonn - buszok 1 589 Ft-tól

Autóbuszaink nagy és kényelmes ülésekkel, mellékhelyiségekkel, wifivel és konnektorokkal vannak felszerelve.

Kényelem a fedélzeten

Autóbuszaink nagy és kényelmes ülésekkel, mellékhelyiségekkel, wifivel és konnektorokkal vannak felszerelve.

Fedélzeti szolgáltatásaink
Válassz több mint 1700 úti cél közül 27 országban és fedezd fel Európát a FlixBus-szal.

Kiterjedt európai buszhálózat

Válassz több mint 2000 úti cél közül 28 országban és fedezd fel Európát a FlixBus-szal.

Irány a hálózat
Alkalmazásunkkal könnyen és gyorsan tudsz foglalni és foglalásod módosítani.

Foglalj akár útközben

Alkalmazásunkkal könnyen és gyorsan tudsz foglalni és foglalásod módosítani.

További információk
Kényelmesen és pontosan járunk: buszaink 10-ből 9 alkalommal pontosan érkeznek.

Pontos érkezés

Kényelmesen és pontosan járunk: buszaink 10-ből 9 alkalommal pontosan érkeznek.

Aktuális úti információ

Menetrendek - Bonn

Menetrend:
és
Napok kiválasztása
Indul
vissza
Napok Transzferek Ind. Időtartam Érk. kezdőár akár
§§ getWeekdayString(connection.weekdays) §§ §§ connection.interconnection_transfers.length §§ §§ formatTimeFilter(connection.departure.timestamp, connection.departure.tz) §§ §§ formatDuration(connection.duration.hour, connection.duration.minutes) §§ §§ formatTimeFilter(connection.arrival.timestamp, connection.arrival.tz) §§ §§ connection.price > 0 ? formatPrice(connection.price) : 'Foglalás most' §§
Időtartam: §§ connection.duration.hour §§:§§ connection.duration.minutes < 10 ? '0' + connection.duration.minutes : connection.duration.minutes §§
Transzfer ideje: §§ connection.interconnection_transfers[tripIndex-1].duration.hour < 10 ? '0' + connection.interconnection_transfers[tripIndex-1].duration.hour : connection.interconnection_transfers[tripIndex-1].duration.hour §§:§§ connection.interconnection_transfers[tripIndex-1].duration.minutes < 10 ? '0' + connection.interconnection_transfers[tripIndex-1].duration.minutes : connection.interconnection_transfers[tripIndex-1].duration.minutes §§
§§ stop.departure.timestamp + '000' | date :'HH:mm' : stop.departure.tz §§ §§ stop.station.name §§
településen át  
§§ viaStop.station.name §§ §§ viaStop.station.name §§,  ...,  §§ viaStop.station.name §§ ,
§§ stop.arrival.timestamp + '000' | date :'HH:mm': stop.arrival.tz §§ §§ stop.station.name §§
településen át
§§ stop.arrival.timestamp + '000' | date : 'HH:mm' : stop.departure.tz §§ §§ stop.departure.timestamp + '000' | date : 'HH:mm': stop.departure.tz §§
§§ stop.station.name §§
Jegyár a buszon: §§ formatPrice(getPriceAtBus) §§ Nincs megadva

Bonn - turistainformációk

Travel by bus to Bonn.

Általános információ Bonn városáról

Németország elnökének második székhelye, Beethoven szülőhelye, a Rajna partján fekvő város – ez mind-mind Bonn jellegzetessége. Németország egyik legrégebbi városa, amely az ország nyugati részén található, egész évben buszos utasaink egyik legnépszerűbb úti célja. 1949 és 1990 között Bonn volt Nyugat-Németország ideiglenes fővárosa, és azóta is jelentős szerepet játszik a nemzeti politikában. Bár története a Kr. E. I. századig nyúlik vissza, ismeretsége csak a 13. században indult növekedésnek. A turisták a legkülönbözőbb látványosságok közül válogathatnak  - templomok, kastélyok, múzeumok, botanikus kertek. Bonn az innováció központjaként is ismert, és otthont ad a Bonni Egyetemnek ("Universität Bonn"), amely olyan öregdiákokkal büszkélkedhet, mint Karl Marx és Heinrich Heine.
 
Discover the city of Bonn with FlixBus

Bonn: Látnivalók

Bonn a tökéletes nyaralóhely mindenki számára, aki lazításra és kikapcsolódásra vágyik. A belvárosban található botanikus kert úgy néz ki, mint egy darabka égbolt az azt övező virágokkal és a csodaszép tavacskával. Ha további kültéri programokat keresel, akkor mindenképp látogass el a Wildpark Venusbergbe, egy kis nyitott állatkertbe, ahol még egy múzeumot is találsz. Ha a városba érkezel, kötelező a bonni székesegyházat meglátogatnod – a XI. és XIII. között épített épület Németország egyik legrégebbi temploma. A "Museumsmeile" nemcsak egy több múzeummal tarkított terület, de itt találhatod a bonni FlixBus megállót is, úgyhogy érdemes innen tervezni a város felfedezését!
 
Delve into the history of Bonn.

Bonn: Kultúra és történelem

Ha Bonnba látogatsz, készülj fel, hogy lépten-nyomon egy bizonyos zeneszerző örökségébe fogsz botlani. A FlixBus fedélzetéről leszállva megnézheted a Beethoven-szobrot, Beethoven-teret vagy akár a Beethoven-házat. Az utóbbi nemcsak számos híres kézirat, de még Ludwin van utolsó zongorájának is az otthona. Biztos lehetsz benne, hogy az atmoszféra hatására hazaérve te is csak az ő remekműveit fogod hallgatni. Természetesen Bonn számos más múzeummal is várja az ide érkezőket. Például a Német Nemzeti Kortárstörténeti Múzeum 6 fős részre osztja Németország történelmét és lehetőséget biztosít arra, hogy bárki közelebbről megismerje az ország emlékképeit 1945-től napjainkig.
 
Travel by bus and see Bonn at night

Éjszakai élet Bonn szívében

Bonn továbbá egy népszerű diákváros, ahol számos nagyszerű helyet fedezhetsz fel éjszakánként! A történelmi utcákon való esti séta mámorító hatásúa, akár csak a Rajna mentén andalogni. Ha legurítanál néhány italt és nyitott vagy a latin életérzésre, akkor a Che Guevara Bonn - Cuban Cocktail Bar, míg a nyugodtabb estére vágyók számára a Jazz Galerie egy tökéletes hely. Kávézók és éttermek a város egészében lépten-nyomon megtalálhatóak, így ahhoz, hogy egy kellemes ebédet vagy vacsorát töltsünk el Bonnban, nem kell mást tennünk, csak jól kinyitni a szemünket!
 
Enjoy FlixBus' facts about Bonn

Érdekességek Bonn városáról

Tudta, hogy a város legmagasabb épülete a "Venusberg"? Hallottad, hogy a "Haribo" székhelye, tehát a gumimacik otthona is Bonnban van? Látogass el a boltba és vegyél gumicukrot olcsóbban, mint bárhol máshol! És ez csak néhány, a város rejtett értékei közül – foglald le most a jegyed és fedezd fel te magad a többit! Ludwig van Beethoven szülőhelye egy lenyűgöző tájjal, kultúrával, történelemmel és megannyi érdekességgel várja az ide látogatókat!
 
Discover Bonn's rich culture

Bonn közelében...

A szóbeszéd úgy tartja, hogy Siegfried lovag ölte meg az utolsó sárkányt a 321 méter magas Dranchenfels-hegyen. Hogy elhiszed-e a legendát, az rajtad áll – de az biztos, hogy a kastély a hegy tetején valóban olyan, mintha a meséből pattant volna ki. Csupán egy fél napot is elég itt eltölteni és a mesebeli hely szelleme téged is könnyedén át jár majd. Ráadásul Köln, Maastricht és Brüsszel is csak pár órányira van, ha további kalandokat keresnél!
 

Buszmegállója Bonn városában

Buszjegy már
1 589 Ft-tól
Járatok száma a következő városból: Bonn 129
Buszmegállók száma a következő városban: Bonn 1
Ország Németország