Ha nehézséget észlelsz a weboldalra való belépéskor, kérjük, hívj fel minket a +36 1 655 5947 vagy használd a FlixBus Google Assistant alkalmazás.

§§ geoTextTitle §§

§§ geoLinkText §§

Bonn - buszok

Hírek a hálózatról

Információ az aktuális utazási lehetőségekről.

Részletek
Alkalmazásunkkal könnyen és gyorsan tudsz foglalni és foglalásod módosítani.

Foglalj akár útközben

Alkalmazásunkkal könnyen és gyorsan tudsz foglalni, foglalásodat módosíthatod is.

További információk
Válassz több mint 1700 úti cél közül 27 országban és fedezd fel Európát a FlixBus-szal.

Kiterjedt európai buszhálózat

Válassz több mint 2500 úti cél közül 35 országban és fedezd fel Európát a FlixBus-szal.

Irány a hálózat
Autóbuszaink nagy és kényelmes ülésekkel, mellékhelyiségekkel, wifivel és konnektorokkal vannak felszerelve.

Kényelem a fedélzeten

Autóbuszaink kényelmes ülésekkel, nagy lábtérrel, mellékhelyiségekkel, wifivel és konnektorokkal vannak felszerelve.

Fedélzeti szolgáltatásaink

Menetrendek - Bonn

Menetrend:
és
Napok kiválasztása
Indul
vissza
Napok Transzferek Ind. Időtartam Érk. kezdőár akár
§§ getWeekdayString(connection.weekdays) §§ §§ connection.interconnection_transfers.length §§ §§ formatTimeFilter(connection.departure.timestamp, connection.departure.tz) §§ §§ formatDuration(connection.duration.hour, connection.duration.minutes) §§ §§ formatTimeFilter(connection.arrival.timestamp, connection.arrival.tz) §§ §§ connection.price > 0 ? formatPrice(connection.price) : 'Foglalás most' §§
Időtartam: §§ connection.duration.hour §§:§§ connection.duration.minutes < 10 ? '0' + connection.duration.minutes : connection.duration.minutes §§
Transzfer ideje: §§ connection.interconnection_transfers[tripIndex-1].duration.hour < 10 ? '0' + connection.interconnection_transfers[tripIndex-1].duration.hour : connection.interconnection_transfers[tripIndex-1].duration.hour §§:§§ connection.interconnection_transfers[tripIndex-1].duration.minutes < 10 ? '0' + connection.interconnection_transfers[tripIndex-1].duration.minutes : connection.interconnection_transfers[tripIndex-1].duration.minutes §§
§§ stop.departure.timestamp + '000' | date :'HH:mm' : stop.departure.tz §§ §§ stop.station.name §§
településen át  
§§ viaStop.station.name §§ §§ viaStop.station.name §§,  ...,  §§ viaStop.station.name §§ ,
§§ stop.arrival.timestamp + '000' | date :'HH:mm': stop.arrival.tz §§ §§ stop.station.name §§
településen át
§§ stop.arrival.timestamp + '000' | date : 'HH:mm' : stop.departure.tz §§ §§ stop.departure.timestamp + '000' | date : 'HH:mm': stop.departure.tz §§
§§ stop.station.name §§

Bonn - turista információk

Travel by bus to Bonn.

Általános információ Bonn városáról

Németország elnökének második székhelye, Beethoven szülőhelye, a Rajna partján fekvő város – ez mind-mind Bonn jellegzetessége. Németország egyik legrégebbi városa, amely az ország nyugati részén található, egész évben buszos utasaink egyik legnépszerűbb úti célja. 1949 és 1990 között Bonn volt Nyugat-Németország ideiglenes fővárosa, és azóta is jelentős szerepet játszik a nemzeti politikában. Bár története a Kr. E. I. századig nyúlik vissza, ismeretsége csak a 13. században indult növekedésnek. A turisták a legkülönbözőbb látványosságok közül válogathatnak  - templomok, kastélyok, múzeumok, botanikus kertek. Bonn az innováció központjaként is ismert, és otthont ad a Bonni Egyetemnek ("Universität Bonn"), amely olyan öregdiákokkal büszkélkedhet, mint Karl Marx és Heinrich Heine.
 
Discover the city of Bonn with FlixBus

Bonn: Látnivalók

Bonn a tökéletes nyaralóhely mindenki számára, aki lazításra és kikapcsolódásra vágyik. A belvárosban található botanikus kert úgy néz ki, mint egy darabka égbolt az azt övező virágokkal és a csodaszép tavacskával. Ha további kültéri programokat keresel, akkor mindenképp látogass el a Wildpark Venusbergbe, egy kis nyitott állatkertbe, ahol még egy múzeumot is találsz. Ha a városba érkezel, kötelező a bonni székesegyházat meglátogatnod – a XI. és XIII. között épített épület Németország egyik legrégebbi temploma. A "Museumsmeile" nemcsak egy több múzeummal tarkított terület, de itt találhatod a bonni FlixBus megállót is, úgyhogy érdemes innen tervezni a város felfedezését!
 
Delve into the history of Bonn.

Bonn: Kultúra és történelem

Ha Bonnba látogatsz, készülj fel, hogy lépten-nyomon egy bizonyos zeneszerző örökségébe fogsz botlani. A FlixBus fedélzetéről leszállva megnézheted a Beethoven-szobrot, Beethoven-teret vagy akár a Beethoven-házat. Az utóbbi nemcsak számos híres kézirat, de még Ludwin van utolsó zongorájának is az otthona. Biztos lehetsz benne, hogy az atmoszféra hatására hazaérve te is csak az ő remekműveit fogod hallgatni. Természetesen Bonn számos más múzeummal is várja az ide érkezőket. Például a Német Nemzeti Kortárstörténeti Múzeum 6 fős részre osztja Németország történelmét és lehetőséget biztosít arra, hogy bárki közelebbről megismerje az ország emlékképeit 1945-től napjainkig.
 
Travel by bus and see Bonn at night

Éjszakai élet Bonn szívében

Bonn továbbá egy népszerű diákváros, ahol számos nagyszerű helyet fedezhetsz fel éjszakánként! A történelmi utcákon való esti séta mámorító hatásúa, akár csak a Rajna mentén andalogni. Ha legurítanál néhány italt és nyitott vagy a latin életérzésre, akkor a Che Guevara Bonn - Cuban Cocktail Bar, míg a nyugodtabb estére vágyók számára a Jazz Galerie egy tökéletes hely. Kávézók és éttermek a város egészében lépten-nyomon megtalálhatóak, így ahhoz, hogy egy kellemes ebédet vagy vacsorát töltsünk el Bonnban, nem kell mást tennünk, csak jól kinyitni a szemünket!
 
Enjoy FlixBus' facts about Bonn

Érdekességek Bonn városáról

Tudta, hogy a város legmagasabb épülete a "Venusberg"? Hallottad, hogy a "Haribo" székhelye, tehát a gumimacik otthona is Bonnban van? Látogass el a boltba és vegyél gumicukrot olcsóbban, mint bárhol máshol! És ez csak néhány, a város rejtett értékei közül – foglald le most a jegyed és fedezd fel te magad a többit! Ludwig van Beethoven szülőhelye egy lenyűgöző tájjal, kultúrával, történelemmel és megannyi érdekességgel várja az ide látogatókat!
 
Discover Bonn's rich culture

Bonn közelében...

A szóbeszéd úgy tartja, hogy Siegfried lovag ölte meg az utolsó sárkányt a 321 méter magas Dranchenfels-hegyen. Hogy elhiszed-e a legendát, az rajtad áll – de az biztos, hogy a kastély a hegy tetején valóban olyan, mintha a meséből pattant volna ki. Csupán egy fél napot is elég itt eltölteni és a mesebeli hely szelleme téged is könnyedén át jár majd. Ráadásul Köln, Maastricht és Brüsszel is csak pár órányira van, ha további kalandokat keresnél!
 

Buszmegállója Bonn városában

Buszjegy már
1 269 Ft-tól
Járatok száma a következő városból: Bonn 135
Buszmegállók száma a következő városban: Bonn 1
Ország Németország