Hírek a hálózatról

Információ az aktuális utazási lehetőségekről.
Részletek

Kényelem a fedélzeten

Autóbuszaink kényelmes ülésekkel, nagy lábtérrel, mellékhelyiségekkel, wifivel és konnektorokkal vannak felszerelve.
Fedélzeti szolgáltatásaink

Kiterjedt európai buszhálózat

Válassz több mint 3000 úti cél közül 35 országban és fedezd fel Európát a FlixBus-szal.
Irány a hálózat

Foglalj akár útközben

Alkalmazásunkkal könnyen és gyorsan tudsz foglalni, foglalásodat módosíthatod is.
További információk

Ezen az oldalon


Buszmegállók a következő városban: Bréma

Figyelem: a jegyed tartalmazza a legfrissebb címadatokat.

Bréma központi pályaudvar (Breitenweg)

Összes célállomás megtekintése

Térkép átböngészése
Bréma: Gyors információk
Közvetlen járatok

113

Buszmegállók száma

1

Ország

Németország

Környezetbarát utazás?

Igen

Bréma - turista információk

Általános információ Bréma városáról

Bréma, az egyik legnagyobb Hanza-város abszolút aranybánya a gazdag kultúra, bevásárlás, városnézés és még sok aspektusnak köszönhetően. A Roland-szobor és természetesen a Brémai muzsikusok szobra mellett az óváros felkeresése is kötelező annak, aki Brémában jár. A "Schlachte" egy gyönyörű sétány a gyönyörű Weser mentén, amely népszerű a csodás éttermek, számos bár és a festői kikötői környezetnek köszönhetően. Legyen szó akár egy lélegzetelállító épületről, a város hangulatáról vagy a „Schnoorról”, a középkori Bréma központjáról – Bréma biztosan felejthetetlen élményekkel várja az ide látogatókat.

Bréma: Látnivalók

A híres Roland szobor és a városháza az UNESCO világörökségi részei, de persze a „brémai muzsikusok” története is emeli a város érdemeit. De a látványosságokon túl is van mit csinálni Brémában – elég csak egy rövid sétát tenned a város utcáin, folyópartján vagy középkori központjában. Ebben a Hanza-városban számtalan korból és stílusból származó templomot csodálhatsz meg; a gótikus időszakból származó brémai katedrális talán a legismertebb, de a Szent János-templom és a Szűzanya temploma szépsége is öregbíti a város látványosságait – ezek mellett számtalan XIX. századi templomot találsz még a városban, amelyek látogatása ingyenes. A számtalan templom mellett megannyi szökőkút és emlékmű is várja, hogy megcsodáld őket, nem is beszélve a több, mint 50 múzeumról és kiállításról. Történelmi, természeti, kulturális – tulajdonképpen bármilyen múzeumból találunk kedvünkre valót. Bréma továbbá eseményekben is számtalan opciót biztosít – legyen szó akár népi fesztiválokról, karácsonyi vásárokról, irodalmi fesztiválokról - biztosan találunk kedvünkre valót Brémában.

Bréma: Kultúra és történelem

Bréma régi, gyönyörű kikötője a város nyüzsgésének központjában fekszik. A történelmi vízparton számos étkezési lehetőség kínálkozik. A Schnoor a város óvárosának központjában helyezkedik el és a hajós- és ácsmesterségek múltjára találunk megannyi emléket. Alapvetően sok ódon épület van Brémában, amelyek évszázadokkal ezelőtti történelmi múltra tekintenek vissza – egyik érdekesebb látnivaló, mint a másik.

Éjszakai élet Bréma szívében

Bréma természetesen éjszakai életben is sok izgalmat tartogat. Bármilyen típusú bárt vagy klubot szeretnél meglátogatni - a rocktól, a pop klubokon át és koktélbárokon át a tradicionális ír pubokig – mindent megtalálunk itt. Bréma éjszakai életének központja egyértelműen az óváros, de a Weser partján és a pályaudvar környékén, az úgy nevezett „negyedben” is megannyi lehetőséget találunk majd.


A fedélzeti szolgáltatások a rendelkezésre állástól függően