hero image

Hírek a hálózatról

Információ az aktuális utazási lehetőségekről.
Részletek

Kényelem a fedélzeten

Autóbuszaink kényelmes ülésekkel, nagy lábtérrel, mellékhelyiségekkel, wifivel és konnektorokkal vannak felszerelve.
Fedélzeti szolgáltatásaink

Kiterjedt európai buszhálózat

Válassz több mint 2500 úti cél közül 35 országban és fedezd fel Európát a FlixBus-szal.
Irány a hálózat

Foglalj akár útközben

Alkalmazásunkkal könnyen és gyorsan tudsz foglalni, foglalásodat módosíthatod is.
További információk

Ezen az oldalon


Buszmegállók a következő városban: Kassel

Figyelem: a jegyed tartalmazza a legfrissebb címadatokat.

Kassel vasútállomás (Wilhelmshöhe)

Kassel (Kaufungen Papierfabrik)

Kassel Post-Waypoint

Kassel Wilhelmshöhe Pre-Waypoint

Összes célállomás megtekintése

Válassz a több mint 2500 úti cél közül 37 országban.

Térkép átböngészése
Kassel: Gyors információk
Közvetlen járatok

87

Buszmegállók száma

4

Ország

Németország

Környezetbarát utazás?

Igen

Kassel - turista információk

Általános információ Kassel városáról

Kassel belvárosában egy könnyed séta mindig csodásan telik – hiszen számtalan üzletet, éttermet, látványos épületet és múzeumot láthatnak ide érkező buszos utasaink. Miután kicsit közelebbről megismerkedtél a helyi kultúrával, térj be Kassel egyik íncsiklandozó éttermébe. Mivel Kassel Észak-Hessen legnagyobb városa, az itt található üzletekben sem találsz majd kivetnivalót, ha vásárolni támad kedved!

Kassel: Látnivalók

Az egyik legfőbb ok, amiért a turisták Kasselbe látogatnak, egyértelműen a Documenta nemzetközi kiállítás – ha igénybe veszed a tömegközlekedést, akkor gyorsan és egyszerűen juthatsz el a művészek és alkotók csodás munkáit felvonultató kiállításra, legyen szó klasszikusról vagy kortársról. Művészetben biztos nem fogsz hiányt szenvedni, hiszen a Fridericianum is egész évben nyitva áll a modern művészetek iránt érdeklődők számára.

Érdekességek Kassel városáról

2013 júniusában a Bergpark Wilhelmshöhét az UNESCO Világörökség részévé nyilvánították. Kassel nyugati részén itt találkozhatunk a kastéllyal és Herkules szobrával, vagyis Kassel két legismertebb látnivalójával. Az angol birtokok látványát megtestesítő park is itt található, amely könnyed kikapcsolódást nyújt bárki számára. Esténként a park szökőkútjai elképesztő látványvilágot varázsolnak Habichtswald, Kassel legpompásabb erdeje köré. A Karlswiese egy több hektáros rét, amely az Orangerie Múzeum előtt terül el, s Németország egyik legpompásabb sétánya. Amint megérkezel busszal a városba, egyből érezni fogod a csodálatos környezet nyújtotta nyugodtságot és kellemes hangulatot, amely egész idő alatt átjár majd téged.

Kassel közelében...

Minden nyáron megrendezésre kerül a híres "Zissel" fesztivál Kasselben. Ez a népi fesztivál a legnagyobb Kasselben, amely természetesen Németország több ezer lakosát vonzza a városba. A fesztivál ideje alatt nem csak a helyi kulináris élvezeteket ismerheted meg jobban, de a város hagyományait is láthatod testközelből – az itt léted alatt egész biztosan téged is átjár majd az itteni kellemes hangulat, amely az első perctől kezdve megragad majd!


A fedélzeti szolgáltatások a rendelkezésre állástól függően