Ha nehézséget észlelsz a weboldalra való belépéskor, kérjük, hívj fel minket a +36 1 701 04 78 vagy használd a FlixBus Google Assistant alkalmazás.

§§ geoTextTitle §§

§§ geoLinkText §§

Bremerhaven - buszok 1 589 Ft-tól

Autóbuszaink nagy és kényelmes ülésekkel, mellékhelyiségekkel, wifivel és konnektorokkal vannak felszerelve.

Kényelem a fedélzeten

Autóbuszaink nagy és kényelmes ülésekkel, mellékhelyiségekkel, wifivel és konnektorokkal vannak felszerelve.

Fedélzeti szolgáltatásaink
Válassz több mint 1700 úti cél közül 27 országban és fedezd fel Európát a FlixBus-szal.

Kiterjedt európai buszhálózat

Válassz több mint 2000 úti cél közül 28 országban és fedezd fel Európát a FlixBus-szal.

Irány a hálózat
Alkalmazásunkkal könnyen és gyorsan tudsz foglalni és foglalásod módosítani.

Foglalj akár útközben

Alkalmazásunkkal könnyen és gyorsan tudsz foglalni és foglalásod módosítani.

További információk
Kényelmesen és pontosan járunk: buszaink 10-ből 9 alkalommal pontosan érkeznek.

Pontos érkezés

Kényelmesen és pontosan járunk: buszaink 10-ből 9 alkalommal pontosan érkeznek.

Aktuális úti információ

Menetrendek - Bremerhaven

Menetrend:
és
Napok kiválasztása
Indul
vissza
Napok Transzferek Ind. Időtartam Érk. kezdőár akár
§§ getWeekdayString(connection.weekdays) §§ §§ connection.interconnection_transfers.length §§ §§ formatTimeFilter(connection.departure.timestamp, connection.departure.tz) §§ §§ formatDuration(connection.duration.hour, connection.duration.minutes) §§ §§ formatTimeFilter(connection.arrival.timestamp, connection.arrival.tz) §§ §§ connection.price > 0 ? formatPrice(connection.price) : 'Foglalás most' §§
Időtartam: §§ connection.duration.hour §§:§§ connection.duration.minutes < 10 ? '0' + connection.duration.minutes : connection.duration.minutes §§
Transzfer ideje: §§ connection.interconnection_transfers[tripIndex-1].duration.hour < 10 ? '0' + connection.interconnection_transfers[tripIndex-1].duration.hour : connection.interconnection_transfers[tripIndex-1].duration.hour §§:§§ connection.interconnection_transfers[tripIndex-1].duration.minutes < 10 ? '0' + connection.interconnection_transfers[tripIndex-1].duration.minutes : connection.interconnection_transfers[tripIndex-1].duration.minutes §§
§§ stop.departure.timestamp + '000' | date :'HH:mm' : stop.departure.tz §§ §§ stop.station.name §§
településen át  
§§ viaStop.station.name §§ §§ viaStop.station.name §§,  ...,  §§ viaStop.station.name §§ ,
§§ stop.arrival.timestamp + '000' | date :'HH:mm': stop.arrival.tz §§ §§ stop.station.name §§
településen át
§§ stop.arrival.timestamp + '000' | date : 'HH:mm' : stop.departure.tz §§ §§ stop.departure.timestamp + '000' | date : 'HH:mm': stop.departure.tz §§
§§ stop.station.name §§
Jegyár a buszon: §§ formatPrice(getPriceAtBus) §§ Nincs megadva

Bremerhaven - turistainformációk

Általános információ Bremerhaven városáról

A Bremerhaven gazdag története egészen a IX. századig nyúlik vissza. Az utóbbi évszázadok során a város Európa egyik legjelentősebb kereskedelmi kikötőjévé vált, amiből az egész régió is profitált. A "Krisztus egyháza" csodálatos zenei koncertekről és gyönyörű orgonájáról híres. Pattanj buszra Bremerhaven felé a hétvégén és tapasztald meg, milyen is egy tipikus német hétvége. A város történelmi múzeuma nem csak a világ egyik legelismertebb tengerészeti emléktára, de egyben egy építészeti remekmű is.

Travel to Bremerhaven by bus

Bremerhaven: Látnivalók

Bremerhaven amellett, hogy Európa egyik legnagyobb kikötője, egy kifejezetten modern város is, köszönhetően a „Kikötők világa” névre keresztelt fejlesztéseknek. Ez az állandó felújítás azt jelenti, hogy az ide látogatók egy elképesztő hangulatú északi kikötővárost ismerhetnek meg, miközben a pezsgő hangulattal is találkozhatnak. A város emellett megannyi parkkal várja az ide látogatókat – például a hajókölcsönzésre is alkalmas parkot, amely tökéletes kikapcsolódást nyújt bármelyik nyári napon. Illetve ne felejts el ellátogatni a Thiele szoborparkba sem, ahol csodás alkotásokat és csodálatos kis tavakat fedezhetsz fel Bremerhavenben.

Bremerhaven: Kultúra és történelem

Bremerhaven és a környező falvak történelme a IX. századig nyúlik vissza. A város az elmúlt évszázadok során a világ egyik legfontosabb kikötői kereskedelmi városává változott. A város templomában, „Krisztus templomában” meglátogatható koncertek mindenképp megérnek egy látogatást, ahol a kamarazenekarok és a helyi együttesek változatos keverékét ismerhetjük meg. Ám nem csupán ezt, hanem a város múzeumait is érdemes bejárni - a "Bremerhaven történelmi múzeum" nem csak a világ egyik legnépszerűbb és legelismertebb tengerészeti múzeuma, hanem egy építészeti remekmű is.

Éjszakai élet Bremerhaven szívében

Ahogy elvárhatjuk egy rendes kikötővárostól – Bremerhaven éjszakai életére sem lehet panaszunk. Akár érdekel minket a tengerészet, akár nem – az éjszakai látkép a fölénk magasodó vitorlákkal és fedélzetekkel egyedülálló látvány. Természetesen a város megannyi étterme közül is ki kell választanunk egyet, hogy kipróbálhassuk valamelyik ízletes halételt. Természetesen szórakozni is lesz alkalmad – a „Blatthaus Musikcafét” csak ajánlani tudjuk, ha egy kis mozgásra vágysz.

Érdekességek Bremerhaven városáról

Ha augusztusban indulsz útnak Bremehaven felé, van esélyed találkozni a „Sail Bremerhaven” fesztivállal. Ez az egyik legnagyobb tengeri fesztivál a világon, amely csupán ötévente kerül megrendezésre. Akár tengerész vagy, néző vagy buszutas – a nemzetközi árbócfesztivál egyedülálló élményt nyújthat bárkinek! A város emellett otthont ad az Alfred Wegner Intézetnek (AWI, amely a világ egyik legnagyobb klímaváltozással foglalkozó központja. Ez az intézmény, illetve Bremerhaven szélenergia-kutatásban elfoglalt előkelő helye a várost a kutatók és tudósok kedvelt úti céljává is teszi.

Bremerhaven közelében...

Bremerhaven a tengerpart mellett is megannyi zöld övezettel és tóval vár téged. A város közel fekszik Wesermarsch-hoz, amely egy tökéletes úti cél a kikapcsolódni vágyó családoknak és pároknak, akik egy könnyed, természetközeli felfedezésre vágynak. Bremerhaven emellett csupán 60 km-re fekszik a Hanza-fővárostól, Brémától, ha nyüzsgőbb nagyvárosi életre vágysz.

Buszmegállója Bremerhaven városában

Buszjegy már
1 589 Ft-tól
Járatok száma a következő városból: Bremerhaven 22
Buszmegállók száma a következő városban: Bremerhaven 1
Ország Németország