flixbus logo
hero image

Brugge - buszok

Hírek a hálózatról

Információ az aktuális utazási lehetőségekről.
Részletek

Kényelem a fedélzeten

Autóbuszaink kényelmes ülésekkel, nagy lábtérrel, mellékhelyiségekkel, wifivel és konnektorokkal vannak felszerelve.
Fedélzeti szolgáltatásaink

Kiterjedt európai buszhálózat

Válassz több mint 2500 úti cél közül 35 országban és fedezd fel Európát a FlixBus-szal.
Irány a hálózat

Foglalj akár útközben

Alkalmazásunkkal könnyen és gyorsan tudsz foglalni, foglalásodat módosíthatod is.
További információk

Ezen az oldalon

Népszerű járatokMegállókÚti kalauz

Buszmegállók a következő városban: Brugge

Figyelem: a jegyed tartalmazza a legfrissebb címadatokat.

Bruges (Station Brugge)

Összes célállomás megtekintése

Válassz a több mint 2500 úti cél közül 37 országban.

Térkép átböngészése
Brugge: Gyors információk
Közvetlen járatok

21

Buszmegállók száma

1

Ország

Belgium

Környezetbarát utazás?

Igen

Brugge - turista információk

Általános információ Brugge városáról

Bruges egy modern középkori város. Rengeteg látványosság vár téged, tehát és egy hétvégi kirándulás a kis flamand városban biztosan nem fog kárba veszni. A város bár talán leginkább a kastélyairól és csokoládéjáról híres – van itt bőven érdekesség mindenki számára, ízléstől függetlenül. Az „Észak Velencéje” néven ismert Brugge számtalan csatornát és kanálist foglal magában, amelyek körülveszik és behálózzák a várost. A tömegközlekedés miatt sem kell aggódnod, hiszen több, mint 80 hídjával a várost könnyedén bejárhatod gyalog vagy biciklivel. Ettől függetlenül egy hajós kirándulás szinte kötelező a városban. Egyedülálló módja annak, hogy felfedezzük a várost és annak rejtett gyöngyszemeit, amit máshogyan biztosan nem tehetnénk meg. Mivel a FlixBus egyenesen a város közepébe visz - a felfedezés csak egy karnyújtásnyira van!

Brugge: Látnivalók

A történelmi látványosságok száma olyan magas, hogy szinte lehetetlenség egy hétvége alatt az összeset megnézni, de természetesen van néhány amelyet szinte bűn lenne kihagyni.
A Groeningemuseum - a leghíresebb művészeti galéria Brugge-ben, amely híres flamand és reneszánsz műveiről vagy a Szent Vér-bazilika – egy XII. századi római katolikus építészeti remekmű.

A Bruggei harangtorony - amely a 13. század közepétől díszíti a várost. Míg a torony kívülről egy esztétikai csoda, addig a torony tetejéről a kilátás pedig lélegzetelállító. Válts jegyet és nézd meg Brugge-t a 83 méter magas torony tetejéről, úgy, ahogy még sosem láttad!

Brugge: Kultúra és történelem

A romantikus belga város egészét a kultúra járja körül. A kifejezetten kis távolságok teszik tökéletes hellyé a várost ahhoz, hogy elvessz a számtalan csatorna és kis utca között. A középkorhoz hasonlóan a klasszikus zene még mindig rendkívül népszerű a városban és a helyiek körében. Vess egy pillantást az aktuális előadásokra, mielőtt utaznál, hátha sikerül élőben hallanod az "Anima Eterna Brugge" vagy a "Flandriai Szimfonikus Zenekart". Bár mindkét együttes saját hellyel rendelkezik a városban, a gyakori nemzetközi utazásaik miatt érdemes előre tervezni, nehogy lemaradj az egyedülálló előadásaikról.

Kulturális szempontból egy rövid séta a főtér környékén tökéletes, hogy pár óra alatt megragadjon Brugge hangulata. A látványos téren elképesztő remekművek vesznek körül – számos galéria, templom és torony ontja magából feléd a kultúrát és a történelmet.

Éjszakai élet Brugge szívében

Bár a flamand város nem a vadságáról híres, Brugge híres finom söreiről és bárjairól. Nyáron a főtér csak úgy pezseg az élettől. Bár az árak gyakran lehetnek elég magasak, a város hangulata, a kilátás és a kifogástalan kiszolgálás minden garast megér. A jó sörök kedvelőinek pedig egy szavuk sem lehet majd – mivel Brugge az egyik legszélesebb és legfinomabb sörkínálatot nyújtja az egész világon.

A 'T Brugs Beertje - 300 sörös itallapjával kecsegtet egy meleg és barátságos környezetben. A De Garre - egy jól elrejtett középkori bár a város legszűkebb utcájában. A leghíresebb sörük (a hely után De Garre névre hallgat) olyan erős, hogy a csaposok nem szolgálnak többet 3 korsónál egy vendégnek.

Ha esetleg egy vadabb éjszakára vágysz, akkor a Bras Cafét ajánljuk. Ez a helyszín nagyon népszerű a fiatalok körében Brugge-ben, elsősorban tematikus partijaik, divatos ruháik és pénztárcabarát ajánlataik miatt! Bármelyiket is választanád, érezd jól magad és várunk vissza a hazafelé tartó FlixBuson!


A fedélzeti szolgáltatások a rendelkezésre állástól függően